slagelse-large

Hjerneskadecafé giver voksne med en erhvervet hjerneskade mod på livet igen

På aktivitetscentrene i Slagelse kommune er der 3 aktivitetscaféer målrettet voksne med en erhvervet hjerneskade. En café hvor de kan mødes med andre, der oplever udfordringer efter en skade i hjernen. Hjerneskader er ikke ens, og deltagerne kan være ramt på flere forskellige måder. Derfor er deltagerne glade for, at caféen styres af kommunalt ansatte på aktivitetscentre, der ved noget om det at være hjerneskadet.

Læs mere
Hjerneskadecafé giver voksne med en erhvervet hjerneskade mod på livet igen

Antvorskov Kloster og Johanniterridderne

Antvorskov Kloster og Johanniterridderne
I udkanten af Slagelse ligger ruinerne af Antvorskov kloster. Her havde Johanniterordenen i Norden engang havde sit hovedsæde. Det og Johanniterordenens spændende historie i det hele taget kan man høre mere om i denne lille dokumentar i to dele, som historikeren Adam Wagner har lavet. Der trækkes tråde til den græske ø Rhodos, hvor johanniterne havde deres øverste hovedsæde mellem 1309 og 1522.

Læs mere

Enigt forretningsudvalg udtaler kritik af koncerndirektion

​​Et enigt forretningsudvalg i Region Sjælland udtaler kritik af regionens koncerndirektion i sagen om karkirurgisk behandling. Det er kendsgerningen, efter Forretningsudvalget i Region Sjælland har holdt et ekstraordinært møde for at tage stilling til den redegørelse fra koncerndirektionen, som regionsrådsformanden havde bedt om.

Læs mere
Enigt forretningsudvalg udtaler kritik af koncerndirektion

Hole in one

Hole in one
I en privat Company Day kunne Kjeld Kjær fra Hobro Golfklub, i dag fredag den 16. september notere sig sin 4. hole in one. Kjeld modtog en flaske rom fra Liljecaféen, 1 dusin bolde fra Golf Shop Korsør, en flaske "Plantation Rum Gran Anejo" fra Søberg Vin i Korsør og 1 greenfee fra Korsør Golfklub. Hul 8 er sponsoreret af Spar Nord Korsør.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg