slagelse-large

Træfældning og rodfræsning

Måske er det på tide at det selvsåede eller syge træ bliver fældet? Lasse Wittendorff Larsen har også erfaring inden for træfældning og tilbyder at fælde både små og mellemstore træer. Som noget nyt har Wittendorff Pleje og Anlæg investeret i en effektiv rodfræser, så de nemt og hurtigt kan fjerne træstubbe og andre genstridige rødder.

Læs mere
Træfældning og rodfræsning

Bedre nattesøvn med skærmbriller

Bedre nattesøvn med skærmbriller
Bare Briller er en ny dansk optikerforretning med hovedsæde i Slagelse. Specialet er skærmbriller, som blokerer det blå lys, så nattesøvnen bliver bedre. Stadig flere er blevet opmærksomme på, hvor stor effekt lys har på vores velbefindende, og at man både kan få for lidt og for meget lys. For lidt lys får vi på de mørke vinterdage, når vi ikke kommer udenfor i det korte tidsrum hvor solen er oppe.

Læs mere

Køb dine medarbejderjulegaver på Slagelsegaver

Støt den lokale julehandel og køb dine medarbejderjulegaver fra leverandører i Slagelse Kommune. Igen i 2022 leverer slagelsegaver.dk et stort og flot udvalg af lokale julegaver. Julegaveportalen kommer til at indeholde over 300 forskellige julegaver. Slagelsegaver udbydes i samarbejde mellem de tre erhvervsforeninger i Slagelse Kommune: Skælskør Erhvervsforening, Korsør Erhvervsforening og Business Slagelse.

Læs mere
Køb dine medarbejderjulegaver på Slagelsegaver

Hjælp politiet med at finde denne mand

Hjælp politiet med at finde denne mand
I august og september har en gerningsmand begået adskillige bedrageriforhold i Slagelse, Næstved, Haslev, Rønnede, Vordingborg, Nykøbing Falster og Sakskøbing. Da det endnu ikke er lykkedes politiet at identificere gerningsmanden, beder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nu offentligheden om hjælp til at finde ham og dermed få sat en stopper for det grove bedrageri.

Læs mere

Politirapporten

En 43-årig mand fra Slagelse er sigtet for butikstyveri, efter han lørdag blev genkendt af politiets patrulje på videoovervågningen i en butik på Japanvej. Betjentene kørte til mandens adresse, hvor de ankom samtidig med, at han kom hjem. I mandens taske var der forskellige varer fra butikken, og den 43-årige tilstod, at han havde stjålet dem.

Læs mere
Politirapporten

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg