slagelse-large

Fra nominering til mindeværdig anerkendelse

Den lokale afdeling af Junior Chamber International, JCI Slagelse, uddeler hvert år GRANGIA Erhvervspris til unge lokale erhvervsfolk, der har vist særlige evner inden for deres felt. Prisens formål er at sætte fokus på de yngre talenter i deres lokale erhvervsliv, som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst, overskud og innovation. Hvis du har en speciel person i tankerne, som du ønsker at indstille til GRANGIA Erhvervspris 2020, kan du nemt og enkelt gøre det.
Læs mere
Fra nominering til mindeværdig anerkendelse

Genåbning: GF Forsikring frygter indbrudsboom

Genåbning: GF Forsikring frygter indbrudsboom
I de seneste måneder har de mange hjemmearbejdende danskere betydet omkring en halvering i anmeldelser af tyveri og indbrud hos det kundeejede selskab, GF Forsikring. Men i takt med at Danmark åbner mere og mere op, vil risikoen for indbrud stige, og flere vestsjællændere vil opleve at komme hjem til et hus rippet for værdi.
Læs mere

Succesfuld Slagelse-virksomhed kan fejre 20-års jubilæum

20-ÅRS JUBILÆUM: Serieiværksætteren Pia Larsen kan d. 1. juni fejre sit 20-års jubilæum med vikarbureauet Top Partners, som leverer kvalificerede og engagerede vikarer til sundhedssektoren og det pædagogiske område. Det oplyses i en pressemeddelse. Pia Larsen er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og det var muligheden for større selvbestemmelse og arbejdstider for sundhedspersonalet, som var baggrunden for Top Partners. I begyndelsen arbejdede …
Læs mere
Succesfuld Slagelse-virksomhed kan fejre 20-års jubilæum

Nyansættelse på Liselund Højskole til skolestarten i januar 2021.

Nyansættelse på Liselund Højskole til skolestarten i januar 2021.
Morten Dyssel var indstillet som ny forstander, men begynder som højskolelærer fra 1. januar. Bestyrelsen og Mogens Hemmingsen har aftalt, at han tager et år mere som forstander – det må blive hans 35. år som højskoleforstander – Danebod, Viborg, Vallekilde og Liselund. De planlægger med 30 ugers seniorhøjskole fra starten og bruger andre uger til eksterne kursusudbydere, bl.a. Center for Konfliktløsning og Folkekirkens Uddannelses og Videnscenter. De håber yderligere det må lykkes, at få skaffet den nødvendige fondskapital til en påtrængt ny værelsesfløj.
Læs mere

Misa Yoga invitere til Yogaweekend

Dette retreat som afholdes i august, foregår på en smuk slægtsgård i Borre, fyldt med sjæl og charme. Her bliver du budt velkommen med lokal dialekt og til en lokal seng, og en betagende natur. Dette sted oser ligefrem af ro og nærvær og er et fantastisk udgangspunkt, først og fremmest for yoga, men også for vandreture, cykelture eller blot læse/tænkepauser med udsigt til skov, eng og bølgende kornmarker. Noget for dig? Så læs mere her.
Læs mere
Misa Yoga invitere til Yogaweekend

Stort lokalkendskab

Skal du sælge eller købe, så kig nærmere på Min Bolighandel. I de omkringliggende byer giver det både køber og sælger optimale muligheder for at gøre en god bolighandel. Med 14 års erfaring som ejendomsmægler har Hanne Steenberg har en indgående viden om Slagelse, byens boligformer og -miljøer. Hun bor selv i nærområdet og har derfor de bedste muligheder for at finde en bolig, der matcher dine behov.
Læs mere
Stort lokalkendskab

Genskæret i vandets overflade

Genskæret i vandets overflade
Dit Slagelse takker Anita Larsen for de flotte billeder hun har indsendt. Hun tilføjer: Her er lidt billeder fra sidste år. Anlægget ved Kirkegårdsstien, Sorøvej. Lyset gav genskær på himlen, og blev hængende på vandets overflade. Utrolig flot. Se alle billederne her
Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet