slagelse-large

24 vilde sjællandske idéer til flere gode liv i byerne

Nordea-fonden har modtaget 24 projektidéer fra 18 sjællandske byer til Her gror vi-puljen. Drømme om grønne åndehuller i byerne og stærke lokale fællesskaber går igen. Kom gerne med flere blå og grønne indspark, så mange får glæde af naturen også i din by, lyder opfordringen fra fonden.

Læs mere
24 vilde sjællandske idéer til flere gode liv i byerne

Pres på akutområdet: Sygehusene samarbejder på tværs

Pres på akutområdet: Sygehusene samarbejder på tværs
2022 er godt på vej til at blive det år med flest patientforløb på akutområdet. Det viser tal fra landspatientregistret over patientforløb. Samtidig betyder en række andre faktorer, at nogle patienter bliver længere i en akutseng, end det var tiltænkt. Forklaringerne er mange. I Region Sjælland betyder situationen, at der af hensyn til patientsikkerheden er skruet op for koordineringen og samarbejdet på tværs.​

Læs mere

Foredrag om kost, bevægelse og søvn

Vi udsættes for fristelser fra skærmen og supermarkedet dagen lang og året rundt, og det er alt for let at smide sig på sofaen med hurtige kulhydrater. Derfor har vi brug for hjælp til at få os på rette spor og holde fast i gode vaner. Den hjælp får du hos foredragsholder Helene Hansen. Helene er personlig træner, der løbende holder populære foredrag i Slagelse og Korsør.

Læs mere
Foredrag om kost, bevægelse og søvn

Orange Dag på Nytorv

Orange Dag på Nytorv
Lørdag den 3. december 2022 vil Soroptimist International i Slagelse og i hele landet markere ”Stop vold mod kvinder” med farven orange. SI Slagelse vil være på Slagelse Nytorv fra kl. 11 i en opstillet container. Der vil være lejlighed til at drøfte vigtigheden af at stoppe vold mod kvinder, og at sætte fokus på forebyggelse ved at være opmærksom på otte tegn på vold, og hvilke muligheder en voldsramt har for at stoppe volden.

Læs mere

Agersø Idrætsforening får landdistriktsprisen

Onsdag aften blev Agersø Idrætsforening hædret med prisen Årets Landdistriktsindsats – også kendt som landdistriktsprisen. Prisen får ildsjælene fra idrætsforeningen for deres store arbejde med at skabe gode oplevelser og mulighed for bevægelse for både beboere og besøgende på Agersø.

Læs mere
Agersø Idrætsforening får landdistriktsprisen

Mød Julemanden i Birkegårdens Haver

Mød Julemanden i Birkegårdens Haver
Birkegårdens julemarked er meget specielt, da det er for hele familien og ikke kun de voksne. Her kan børnene dreje det populære Lykke-Jul og ramme en juleklokke og vinde slik. De kan også bruge deres fantasi og male en julekugle, være med til sløjfe-jagt og ride på æsel. Hele din familie kan gå på skattejagt og danse om juletræet. Vi må ikke glemme de søde dyr, og at alle børn får en gratis slikpose. Og lørdag og søndag er det selveste julemanden, som deler dem ud.

Læs mere

Vildtaften på Kragerup Gods

Ved ankomst i den gamle kviestald skænker godstjenerne din velkomstdrink til lyden af hornmusik. Kviestalden vil være flot pyntet i ægte naturtro jagstil, og middagen nydes ved flot opdækkede borde. Jagtsignalerne for fasan, kronhjort osv. blæses i jagthornet i takt med at godskokkene præsenterer den overdådige vildtbuffet.

Læs mere
Vildtaften på Kragerup Gods

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg