slagelse-large

Hjælp til at bryde dine usunde mønstre

Hos Guard your soul modtager du englehealing med englekontakt. Den spirituelle forståelse af engle er, at de er åndelige væsener, der kan kommunikere med og hjælpe mennesker. Det er ikke vigtigt, om du oplever dig selv som spirituel, for det du modtager hos Guard your soul er kærlighed fra en universel energi, som indehaver Bettina Müller Rugaard skaber forbindelsen til. Det eneste, du skal gøre, er at tage imod. Healingen kan foregå hos Guard your soul ved Korsør eller gives som fjernhealing.

Læs mere
Hjælp til at bryde dine usunde mønstre

Foredrag: Dansk kunst i 1920'erne

Foredrag: Dansk kunst i 1920'erne
1920erne var eksperimenternes og selviscenesættelsens tid på den danske kunstscene. Modernismens stod i fuldt flor og under påvirkning fra den parisiske kunstscene var kunstnerne optaget af kunstens virkemidler: former, farver, toner og af den moderne verdens livserfaringer. Det sker d. 12. januar 2023 på Skælskør Bibliotek.

Læs mere

MellemdagsBogsalg

Mellem jul og nytår holder Slagelse Bibliotek bogsalg. Kom og gør et godt kup blandt alle de kasserede bøger.
En bog koster 5 kroner. Du kan også låne en bibliotekspose og fylde den med bøger for 25 kroner eller ta’ din egen bærepose med. Det sker fra d. 27.12.2022 til 30.12.2022.

Læs mere
MellemdagsBogsalg

Omvisning i Sct. Bendts Kirke den 9.januar 2023

Omvisning i Sct. Bendts Kirke den 9.januar 2023
Væk kirkens historie til live med Museum Vestsjælland mandag den 9. januar kl. 17-18.30. På omvisningen vækker vi kirkens historie til live med fortællinger om det ældste Ringsted og møntprægning på byens kongsgård i vikingetiden. Vi hører om Valdemar den Store og hans kloster- og kirkebyggeri, om kirkens helgen Knud Lavard, dronning Dagmar og de øvrige kongegrave. Til sidst skal vi besøge kirkens museum, hvor der er fund fra kongegravene. Blandt andet Dronning Berengarias sorte fletning.

Læs mere

Tag din bedre halvdel i hånden

På Valentins Dag - tirsdag den 14. februar 2023 - kan I fejre kærligheden med en romantisk middag på Kragerup Gods. De skruer op for romantikken med ild i pejsen, livemusik og bobler ved ankomst i de fine stuer. Efterfølgende byder de på en udsøgt 4-retters middag i Restaurant Blixen.

Læs mere
Tag din bedre halvdel i hånden

Fra den 1. januar skal du selv hente visse typer hjælpemidler

Fra den 1. januar skal du selv hente visse typer hjælpemidler
Byrådet har besluttet at ændre kommunens serviceniveau på hjælpemiddelområdet som følge af besparelser på budget 2023-2026

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg