slagelse-large

Læseklubber for voksne på biblioteket

Mange studier viser, at læsefællesskaber øger livskvaliteten og den mentale sundhed. Man kan derfor godt konkludere, at det er sundt at mødes med andre over en god bog! Det støtter Slagelse Biblioteker og Borgerservice gerne op om med en række læseklubber i foråret til alle, som gerne vil mødes om litteraturen.

Læs mere
Læseklubber for voksne på biblioteket

Forkæl dig selv fra inderst til yderst

Forkæl dig selv fra inderst til yderst
Kragerup Gods inviterer til yoga retreat i weekenden den 17.-19. marts. Her skal du møde yogaens forskellige fysiske og mentale udtryk og guides gennem mindfulness øvelser, meditationer, mantraer og åndedrætsøvelser.

Læs mere

God energi på Posthuset

Det er MËRK, der har designet logoet til Posthuset. MËRK er specialiseret i bl.a. logoer, grafisk design, tryksager, hjemmesider og webshops for virksomheder og foreninger. Ejer og Art Director Katrine Tornbjerg, der bor et lille stenkast fra Havrebjerg, står i spidsen for virksomheden, som har mange lokale kunder, men betjener virksomheder på hele Sjælland.

Læs mere
God energi på Posthuset

Super flot have

Super flot have
”Min mand og jeg fik i sidste måned lavet et stykke af vores fliseterrasse, hvor vi har revet en hæk op, og Henriks Have og Anlæg har lavet et super flot resultat, ligesom vi gerne ville have det. Så vi er meget tilfredse. Henrik virkede rigtig flink og overholdt alle aftaler og prisen var også god.”

Læs mere

2022 blev et år på det jævne for iværksætteriet

26.704 virksomheder blev ifølge analyse- og datavirksomheden Experian stiftet i Danmark i 2022 - det er et fald på 17 procent sammenlignet med 2021. Det er i krisetider, at innovationen er høj, og tilpasningen til en ny virkelighed sker hurtigt. Se her hvordan din kommune har klaret sig.

Læs mere
2022 blev et år på det jævne for iværksætteriet

Region Sjælland søger regionsdirektør

Region Sjælland søger regionsdirektør
Region Sjællands regionsdirektør skifter efter 28 år til en administrerende direktørstilling i Københavns Kommune. Derfor er der nu mulighed for at søge en helt unik og meget attraktiv stilling i Region Sjælland.

Læs mere

Trapezplader på syv genbrugspladser

Nu er det muligt at aflevere trapezplader til genanvendelse på genbrugspladserne i Ringsted, Haslev, Korsør, Slagelse, Sorø, Næstved og Vordingborg. Trapezpladerne vil fremover blive indsamlet af affaldsvirksomheden Marius Pedersen og gennem dem afsat til firmaet Van Werven i Holland. Her vil pladerne blive knust til granulat og indgå i produktionen af nye trapezplader.

Læs mere
Trapezplader på syv genbrugspladser

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg