slagelse-large

Nogle blomster er smukkest oplukkede

Her er stemningsbilleder af netop dét: De røde valmuer, der bringer skønhed i vores natur med deres store blomster. Får du taget et skønt billede af de smukke blomster på din vej, er du velkommen til at indsende det til Dit Slagelse. Du kan indsende det til redaktion@dit-slagelse.dk

Læs mere
Nogen blomster er smukkest uplukkede

Flot opbakning til virtuelt Klovneløb

Flot opbakning til virtuelt Klovneløb
Knap 1300 store og små løbere deltog landet over, og tilsammen har den flotte opbakning til Klovneløbet givet dem en donation på hele 105.025 kr. En donation, de sætter stor pris på.

Læs mere

Slagelse Kunstforening i Røde Tårn

Lørdag den 13. juni klokken 13 slår Slagelse Kunstforening dørene op i Det Røde Tårn, og viser denne gang en udstilling af to kunstnere i samarbejde: fotografen Kresten Fjord og maleren og grafikeren Poul Janus Ipsen.

Læs mere
Slagelse Kunstforening i Røde Tårn

Ideelle rammer for stor kunst

Ideelle rammer for stor kunst
Mejeriets gamle ostekælder er istandsat med respekt for de gamle installationer, som er bevaret og bidrager med en fabelagtig rustik og hyggelig stemning. Lokalerne rummer kunstværker af mange slags; malerier, skulpturer og tekstiler, kunstprint og kunstkort, keramikkunst og glaskunst samt mixed-media. Dit Slagelse var på besøg hos Møller i Mejeriet, så tag et kig med indenfor. Det er HELT fantastisk.

Læs mere

Nyheder til ansigtet

Skønheden Aphrodite har nu Phyris Limited Edition klar på hylderne og hun advarer allerede: Det er stærkt vanedannende. 

Læs mere
Nyheder til ansigtet

Ud med olietanken?

Ud med olietanken?
Er du i tvivl om din olietank overholder gældende regler – Sydvestsjællands Kloakservice A/S kan hjælpe dig med et svar. Firmaet har mange års erfaring i at tømme, rense og afblænde olietanke – både til privat- og erhvervskunder i.

Læs mere

Nyhed til spædbørn og deres forældre

Til august starter Fabrikken - Center for sundhed et Stimulastik-hold! Stimulastik® er et ergoterapeutisk og varemærkeregistreret koncept, som handler om stimulation og gymnastik for spædbørn, hvor børn, forældre og bevægelsesglæde er i fokus.

Læs mere
Nyhed til spædbørn og deres forældre

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet