slagelse-large

Auktion for julemærkehjemmet

Business Slagelse afholder sin årlige auktion til fordel for julemærkehjemmet i Skælskør tirsdag d. 28. februar. Det foregår online på Business Slagelses Facebookside fra kl. 19 – ca. 21.30.

Læs mere
Auktion for julemærkehjemmet

55 årig dømt for drab

55 årig dømt for drab
Ved en nævningesag ved Retten i Næstved blev en 55–årig mand fredag idømt 12 års fængsel for drab. Manden blev dømt for at have dræbt sin samlever den 16. maj 2022 på bopælen i Slagelse ved at have kvalt hende ved kværkning. Drabet skete i forbindelse med uoverensstemmelser i forbindelse med samlivsophør.

Læs mere

Sid sjovt

Torsdag d. 2. marts kl. 10 Åbner MØLLER i mejeriet – kunstgalleri en ny udstilling med titlen: Sid sjovt. Det er ejeren af galleriet Finn Møller, som mest laver keramikfrimærker der har kastet sig over et nyt koncept med upcycling af gummiklodser fra en havn og genanvendt dem til unikke skamler til ude og inde.

Læs mere
Sid Sjovt

Mere behandling i hjemmet med Min Sundhedsplatform

Mere behandling i hjemmet med Min Sundhedsplatform
På tværs af Region Sjælland og Region Hovedstaden er mere end en mio. brugere oprettet som brugere af Min Sundhedsplatform, som betyder, at mange patienter sparer transport og kan blive hjemme i trygge rammer og få behandling

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg