slagelse-large

Freds-knappen

Finn Møller sælger de 44 Freds-knapper i sit galleri MØLLER i mejeriet i Kirke Stillinge og når de er solgt donerer han 50% af prisen til UNICEF.

Læs mere
Freds-knappen

HOLE IN ONE i Korsør Golf Klub.

HOLE IN ONE i Korsør Golf Klub.
På hul 4 - 90 meter fra rød tee på Harboe Course kunne Henrik, som har spillet golf siden 2009, se bolden trille i hul efter sit slag fra teestedet.

Læs mere

Undgå slingrekurs på elløbehjulet

I takt med at elløbehjulene er blevet mere og mere populære, er uheldene fulgt med: Antallet af uheld med elløbehjul er nemlig fordoblet i løbet af det seneste år. GF Vestsjælland guider dig til at styre uden om de forsikringsmæssige bump på vejen og samtidig vise overskud i trafikken.

Læs mere
Undgå slingrekurs på elløbehjulet

Store brætspilsdag

Store brætspilsdag
Træd ind i den magiske spilleverden, når der på Korsør Bibliotek inviteres indenfor til en lørdag fyldt med brætspil. Michelle Baltzer, brætspilsguru og tidligere ejer af brætspilscaféen Sporhunden, står klar til at guide jer trygt ind i brætspilsverdenen. Alle er velkomne, både de mere erfarne brætspillere og dem, som savner inspiration til at komme i gang.

Læs mere

Klar til at ansætte ukrainske flygtninge

Region Sjælland vil tilbyde at ansætte mindst 200 ukrainske flygtninge. Der vil særligt være tale om servicejob, der ikke kræver sproglige forudsætninger, men regionen vi søge at bruge flygtningenes kompetencer så godt som muligt. Derudover stiller regionen sundhedsvæsenet til rådighed i den udstrækning, der er behov for det.

Læs mere
Klar til at ansætte ukrainske flygtninge

Politirapporten

Politirapporten
Søndag klokken 12.24 blev en 56-årig kvinde fra Slagelse skubbet omkuld af en noget ophidset mand. Det skete ved banegården i Slagelse, og manden - der virkede til at være noget ude af balance - talte indledningsvis til kvinden, men inden hun kunne nå at reagere, havde han skubbet hende omkuld. Han blev kort efter anholdt af politiet.

Læs mere

Region Sjælland udvider psykiatrisk onlineklinik

Psykiatrien i den sydlige del af regionen har haft stor succes med en psykiatrisk onlineklinik. Den har sikret patienterne gode og flere samtaler, ligesom det er lykkedes at fastansætte flere speciallæger. Det får nu Region Sjælland til at udvide tilbuddet til gavn for endnu flere patienter.

Læs mere
Region Sjælland udvider psykiatrisk onlineklinik

Rekordmange kandidater

Rekordmange kandidater
Næsten 98.000 af energi- og fibernetkoncernen Andels andelshavere i Odsherred, Roskilde, Slagelse, Solrød og Sorø kan fra den 1. marts og frem til den 22. marts sætte kryds ved den kandidat, de mener skal have en plads i Andels repræsentantskab. I alt konkurrerer 133 kandidater om 39 pladser. Det er et rekordhøjt antal kandidater.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg