slagelse-large

Maria Månson om filmmusik

Lyden er vigtig, når man ser film. De forstærker stemningen og underbygger dramaet. Dette vil film- og kulturjournalist Maria Månson, kendt fra DR's Filmselskabet og en række andre film- og kulturprogrammer, gøre os klogere på denne aften, hvor hun fortæller og illustrerer med klip fra en række film. Det sker d. 20. april 2022 på Slagelse Bibliotek.

Læs mere
Maria Månson om filmmusik

Slåning af vejrabatter

Slåning af vejrabatter
I maj og juni klipper Slagelse Kommune rabatterne langs kommunens veje i ca. 1-2 meters bredde fra vejen. Ved frøgræsmarker og ved oversigtsarealer bliver rabatterne dog slået i fuld bredde.

Læs mere

Sundhedshjælp til ukrainske flygtninge

Sundhedsministeriet vil nu i dialog med KL, Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) hurtigst muligt fastlægge, hvordan hjælpen til de privat og kommunalt indkvarterede ukrainere skal tilrettelægges. Ukrainere, der er indkvarteret på et asylindkvarteringssted får behandling via den læge, der er tilknyttet stedet.

Læs mere
Sundhedshjælp til ukrainske flygtninge

Fem gode råd til at finde rundt i skilteskoven

Fem gode råd til at finde rundt i skilteskoven
Vi må mere i den danske natur, end vi tror. Desværre er der tusindvis af ulovlige skilte, bomme, hegn, kæder og låger derude, som forhindrer vores muligheder for naturoplevelser. Nogle er lovlige – mange er ikke. Se Friluftsrådet fem gode råd til, hvordan du gebærder dig i skilteskoven.

Læs mere

Politirapporten

En 70-årig kvinde fra Slagelse var udsat for et overfald ved Vestsjællandscenteret i Slagelse. Kvinden blev tilsyneladende umotiveret stukket i ryggen med en kniv, og en politipatrulje så kort efter en mand, der passede på signalementet af gerningsmanden i nærheden. Det var en 71-årig mand, som blev anholdt klokken 16.50 og sigtet for kvalificeret vold.

Læs mere
Politirapporten

Tour de France krydser broen den 2. juli

Tour de France krydser broen den 2. juli
Lørdag den 2. juli passerer verdens største cykelløb Storebæltsbroen og broen vil være lukket for anden trafik i fem timer. Det bliver en storslået begivenhed og vind- og vejrforhold bliver en afgørende faktor for rytterne.

Læs mere

Minder og drømme i Røde Tårn

Lørdag den 23. april klokken 13-17 holder Slagelse Kunstforening fernisering på en udstilling af malerier af Malene Klint Vejlby. Kunstneren bor i Faaborg, hvor hun for nylig har åbnet sit eget galleri, men det er helt andre egne man besøger, når man ser på Malene Klint Vejlbys billeder. Ikke i bogstavelig forstand, for billederne kunne lige så godt være malet i Faaborg som i Frederikshavn eller Gedser eller Slagelse.

Læs mere
Minder og drømme i Røde Tårn

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg