slagelse-large

Hækle-hygge

Er du mellem 10 og 127 år og har du lyst til at lære at hækle? Eller du er måske allerede ekspert i hæklerier og har lyst til at lære fra dig? ​​​​​​​Vær med til hækle-hygge den anden lørdag i hver måned.
De sørger for hæklenål og garn til dig, så du kan komme godt i gang med en karklud, nye sutsko, en pung, tøjdyr eller måske et tæppe? Kun fantasien sætter grænser. Det sker 14. maj på Slagelse Bibliotek.

Læs mere
Hækle-hygge

Livet i haven - med Naturskolen

Livet i haven - med Naturskolen
Man tager de nysgerrige briller på og går på jagt med Naturskolen efter alt det spændende liv, der udfolder sig i haven. Undervejs krydres arrangementet med forunderlige, sjove og pudsige fortællinger om de dyr og planter, der lever som vores nærmeste naboer. Det sker d. 7. maj 2022 på Korsør Bibliotek.

Læs mere

Nye flotte negle

Lea Frisdahl er uddannet negletekniker og har specialiseret sig i gelénegle, der giver et flot resultat, uanset om du ønsker lange eller korte negle. Lea Frisdahl er en hyggelig hjemmeklinik i centrum af Slagelse.

Læs mere
Nye flotte negle

Fra vinterhi til skadefri

Fra vinterhi til skadefri
Servicér dit hus: Vinterens vejr sætter sine spor på de vestsjællandske huse. Så det betaler sig at give huset et grundigt forårstjek. Med simpelt vedligehold kan du nemlig forebygge de fleste store skader og spare rigtig mange penge. GF Vestsjælland giver dig her guiden til dit hustjek.

Læs mere

Golfens Dag

Golfens Dag i Korsør Golf Klub blev afviklet på en smuk søndag med fint solskinsvejr og temperaturer på den rigtige side af 10 grader. Masser af frivillige klubmedlemmer stod klar til at tage imod de mange interesserede til dette årets Golfens Dag, som startede klokken 10:00. I løbet af dagen havde klubben besøg af 49 interesserede, der fik afprøvet om golf fremadrettet skulle være noget for dem.

Læs mere
Golfens Dag

Tagrenovering eller nylagt tag?

Tagrenovering eller nylagt tag?
Hos Snedker tømrerfirmaet FCL er de specialiserede i tagrenovering, herunder tagreparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner. Derudover kan de også lægge enhver form for nyt tag. Uanset om dit tag ser ud til ikke at fejle noget, så anbefaler ​de altid at få kigget taget efter for utætheder og skader med jævnlige mellemrum. Det kan nemlig spare dig for unødige bekymringer og kedelige ekstraomkostninger.

Læs mere

Nye pullerter skal gøre midtbyen mere tryg

Fra mandag den 2. maj bliver det sværere at køre ind i midtbyen i Slagelse, når seks nye ambassadepullerter bliver sat i drift. Det skal gøre midtbyen mere tryg og give de handlende en bedre oplevelse. Beboere, virksomheder og leverandører vil fortsat have adgang til området.

Læs mere
Nye pullerter skal gøre midtbyen mere tryg

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg