slagelse-large

Budgetaftalen

På baggrund af det store underskud i 2021, samt en række overraskelser med større merforbrug end først antaget, valgte et flertal i byrådet den 31. januar at åbne budget 2022. Efter en omfattende proces, hvor alle fagudvalg er blevet inddraget, har B, F, C og V valgt at indgå et budgetforlig og vil i de kommende uger fremlægge et nyt forslag til budget 2022 for økonomiudvalg og byråd.

Læs mere
Budgetaftalen

Nej-kampagne i Slagelse

Nej-kampagne i Slagelse
Folkebevægelsen mod EU har udgivet en avis om konsekvenserne, hvis forbeholdet fjernes. Omkring 15.000 eksemplarer af avisen bliver nu delt ud i postkasser i store boligområder og i villakvarterer i kommunen De lokale aktivister har også sat Stem-NEJ-plakater op i lygtepæle rundt i byen. Hvis du ikke har fået avisen kan du møde nogle af de aktive på torvet i Slagelse fredag den 20. maj kl. 15-17.

Læs mere

Sommerløb på godset

Lørdag den 11. juni afholder deres samarbejdspartner Rudi fra 3600marathon et sommerløb på Kragerup Gods. Ruterne er en 7 km, 14 km, 1/2 marathon og marathon, som byder på en utrolig smuk og varieret oplevelse både i landskab og terræn. Løbet starter ved hovedbygningen, og alle er velkomne. Alle løbere får en super flot ‘Løb på godset medalje’ samt en kildevand / sodavand.

Læs mere
Sommerløb på godset

Børnedage Kristi himmelfarts ferien

Børnedage Kristi himmelfarts ferien
Så er der skønne Børnedage i Birkegårdens Haver. Det er tid til familieskattejagt i haverne, til at fodre guldfiskene i den store sø i den Engelske have og ride på æsel. Du kan være med til at slå pinata’en ned og fylde lommerne med dejlig slik, du kan også spinde det populære lykkehjul og ramme en Corona-virus. Det sker torsdag og fredag den 26. og 27. maj.

Læs mere

Nyt tilbud skal tiltrække nyuddannede sygeplejersker

​Nyuddannede sygeplejersker får nu en unik mulighed for at vælge en ansættelse, der samtidig er et alsidigt efteruddannelsesforløb. Det skal give nyuddannede en bedre overgang fra uddannelse til fuldtidsarbejde og medvirke til at gøre det mere attraktivt for nyuddannede sygeplejersker at tage job og blive i Region Sjælland.

Læs mere
Nyt tilbud skal tiltrække nyuddannede sygeplejersker

Min Bolighandel søger trainee

Min Bolighandel søger trainee
Vil du være Danmarks bedste ejendomsmægler? Hanne  Steenberg fra Min Bolighandel Slagelse og Sorø søger en trainee med ambitioner. Du får fleksible og varierede arbejdsdage med spændende opgaver, og du kommer med Hanne ud i marken og lærer faget fra bunden.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg