slagelse-large

Sommersjove Børnedage i Birkegårdens Haver

Mangler du inspiration til aktiviteter for dine børn eller børnebørn i sommerferien? Så er det en idé at tage forbi Birkegårdens Haver, hvor der er 11 børnedage fordelt fra uge 27 til 31.

Læs mere
Sommersjove Børnedage i Birkegårdens Haver

Politirapporten

Politirapporten
Politiet blev mandag eftermiddag kaldt til et supermarked på Valbyvej i Slagelse, hvor en kunde havde optrådt højtråbende og utryghedsskabende. Det var en 37-årig mand fra byen, som havde haft nogle udfordringer med flaskeautomaten, og det fik ham tilsyneladende op i det røde felt.

Læs mere

Freelancemedarbejdere søges!

Er du stoppet på arbejdsmarkedet men interesseret i et freelancejob som medhjælper hos Bedemand Berner, i en stilling hvor du kan være med til at gøre en forskel for mennesker i en svær tid? De søger 3 freelance medhjælpere til at bistå deres bedemænd, i hhv. Slagelse, Kalundborg og Ringsted, (men du vil kunne opleve at skulle assistere i deres øvrige afdelinger).

Læs mere
Freelancemedarbejdere søges!

Grill uden bål og brand

Grill uden bål og brand
Den danske sommer og mad fra grillen er uadskillelige, men en hyggelig grill-aften kan slutte alt for tidligt for de vestsjællandske grillmestre, hvis man ikke tager sig i agt og følger nogle enkle råd, inden grillen tændes, og pølserne syder. GF Forsikring guider her til en sikker grill-aften.

Læs mere

Middelalderdage & marked i Skælskør 2022

Kom til Middelalderdage & marked i Skælskør d. 15. og 16. juli.

Læs mere
Middelalderdage & marked i Skælskør 2022

Landets dyreinternater bugner: knap 2000 dyr netop nu

Landets dyreinternater bugner:  knap 2000 dyr netop nu
Katte, killinger, kaniner, hunde, marsvin og fugle. Det er blot nogle af de utrolig mange dyr, som netop nu sidder på Dyrenes Beskyttelses 10 landsdækkende internater. Omkring 2000 dyr er på nuværende tidspunkt indskrevet på internat. Sæsonen er ikke på sit højeste endnu, og antallet stiger dagligt. Sammenlignet med samme tid, sidste år, er det en stigning på over 30 %.

Læs mere

Hop bare i bølgen blå - også på private strande

Når temperaturerne i disse dage når op over 20 grader, så har mange lyst til at kaste sig i bølgen blå og blive afkølet. Og det er bare at springe ud i det. Selv på de private strande må du bade, og du må faktisk også gerne slå dig ned og opholde dig, hvis der er mindst 50 meter til beboelse. Og med 50 meter til beboelse menes der bogstaveligt talt beboelse. Et skur eller anneks tæller ikke.

Læs mere
Hop bare i bølgen blå - også på private strande

Fængselsstraffe for rastepladstyverier

Fængselsstraffe for rastepladstyverier
Der er fredag d. 8. juli 2022 faldet dom i en større sag vedrørende en stribe organiserede tyverier fra lastbiler på rastepladser hovedsageligt på Sjælland, Lolland og Falster.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg