slagelse-large

Bogsignering

Mød Lakserytteren i Bog & Ide, VestsjællandsCentret, når han kigger forbi d. 3 juli 2020. Han glæder sig til at skrive autografer, tage selfies og bog-hygge.

Læs mere
Bogsignering

Så blev det afsløret

Så blev det afsløret
På den skønneste sommeraften blev det nye vartegn for Stillinge signeret og titlen blev afsløret. Se de fine billeder her, som MØLLER i mejeriet har taget.

Læs mere

Er du deres nye kollega?

Bedemand Berner ApS søger Bedemandsassistent til at assistere ved kisteilægninger, rustvognskørsel, højtideligheder og andet forefaldende arbejde.

Læs mere
Er du deres nye kollega?

Farlige studentervogne fik kørselsforbud

Farlige studentervogne fik kørselsforbud
Fra torsdag til søndag kontrollerede Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi 66 eksamenskørsler, som enten var klargjort til at køre med studenter, eller som allerede var ude at køre med de glade unge mennesker. Der blev i alt fundet 48 forseelser, og 22 chauffører og vognmænd er sigtede i sagerne. Fire vogne fik et decideret kørselsforbud, fordi forseelserne enten var meget grove, eller fordi det simpelthen var sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at lade vognene køre videre, fortæller leder af Tungvognscenter Øst, politikommissær Henrik Fobian fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs mere

11,6 i snit og guldmedalje

Camilla Jensen på 23 år er ernæringsassistentelev hos Madservice Skovvang. Og hun er en dygtig en af slagsen. Meget dygtig. Faktisk så dygtigt, at hun har fået 11,6 i karaktergennemsnit og opnået guldmedalje på uddannelsen. Da Slagelse Kommune fanger Camilla på telefonen, står hun netop og ordner nogle forårsløg i køkkenet ude på Skovvang. Hun er tilbage til hverdagen efter en vel overstået svendeprøve.

Læs mere
11,6 i snit og guldmedalje

Virksomhed vokser med voksenlærlinge

Virksomhed vokser med voksenlærlinge
Magleby Skolecenter har godt 100 ansatte. Skolecentret er en specialskole for børn og unge fra mellem 6 og 28 år, der har brug for et særligt skoleforløb eller anden støtte i tilværelsen. Og fordi hverdagen handler om at bringe mennesker godt videre i livet, har man på skolecentret et særligt fokus på at give både unge som voksne et fagligt og personligt rygstød til at få et godt og solidt fodfæste på arbejdsmarked. For eksempel gennem uddannelse.

Læs mere

Kragerup Gods genskaber H. C. Andersens fødselsdag

På H.C. Andersens 70 års fødselsdag den 2. april 1875, blev der afholdt en festlig gallamiddag på Højbro Plads 21 i København. Middagen var arrangeret og afholdt af familien Melchior, hvis døtre fantasifuldt havde sammensat menuen ud fra forfatterens eventyrtitler. Således at fødselar og gæster kunne stikke bestikket i delikatesser som ”Suppe på en pølsepind” og ”Fra andegården”. Middagen genskabes 1. august på Kragerup Gods.

Læs mere
Kragerup Gods genskaber H. C. Andersens fødselsdag

Jazz på terrassen

Jazz på terrassen
Kragerup Gods holder en fed eftermiddag med jazz. Her vil der være god musik på terrassen, med lækker tapasbuffet og med mulighed for tilkøb af vinbar på dagen. ”Claquettes et jazz manouche” er en specialitet fra Schweiz. Det er fusion mellem energisk swingende sigøjnerjazz og danseteater, der får premiere på Kragerup Gods lørdag den 25. juli kl. 13.00.

Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet