slagelse-large

Børnenes stemme er vigtig for en god skole-dag

- Vi arbejder meget med inddragelse af børn og unge i vores arbejde på skolen, for det er jo dem det hele handler om. Børnenes stemme er vigtig i forhold til, hvordan vi laver den bedst mulige skole, og elevrådet havde rigtig mange gode overvejelser og idéer. Så er det selvfølgelig bagefter op til os voksne at sætte input og forslag ind i en ramme, så de kan realiseres, siger skoleleder Emil Krapper fra Vemmelev Skole.

Læs mere
Børnenes stemme er vigtig for en god skole-dag

Fra Sunny California til Sjælland - Svøm Slagelse Korsør får amerikansk cheftræner

Fra Sunny California til Sjælland - Svøm Slagelse Korsør får amerikansk cheftræner
Nu er 26-årige Kasey Foley landet i Slagelse som ny cheftræner for 2200 svømmere i Svøm Slagelse Korsør. En amerikaner med et åbent sind, men også med en god portion ydmyghed og en tro på, at han kan gøre en forskel. Glad for en tur til stranden med sit surfbræt - man er vel fra Californien.

Læs mere

Flyt tæt på naturen

Er du klar til at bytte din lejlighed i byen ud med plads til livet i naturen? Slagelse Kommune står bag denne begivenhed sammen med Vejen til Odsherred, Sorø Kommune, Odsherred Kommune, Kalundborg Kommune, som skal give dig inspiration til et familieliv uden for den store by.

Læs mere
Flyt tæt på naturen

HOLE IN ONE

HOLE IN ONE
Tami spillede 1. damesingle i regionsmatch mod Korsør Golf Klub, da hun på 16. hul - 80 meter fra tee 47 - på Old Course, sendte bolden i hul med det ultimative ene slag.

Læs mere

For mange glemmer fortsat gyldig billet til bussen

Der er fortsat for mange passagerer, der glemmer at betale for busturen, efter vi på grund af corona-situationen går ind ad midterdøren og ikke kommer forbi chaufføren. Movia startede derfor i begyndelsen af maj en kampagne for at minde alle om, at man skal huske at købe billet, før man stiger på bussen. Samtidig arbejder billetkontrollen på fuld tryk, efter en periode hvor nogle billetkontrollører også arbejdede som stoppestedsvagter, ligesom andre medarbejdere fra Movia, for at hjælpe passagerne godt på vej med de nye regler i den kollektive transport i forbindelse med coronakrisen.

Læs mere
For mange glemmer fortsat gyldig billet til bussen

Årets store aktivitetsdag på Kragerup Gods

Deltag i årets store aktivitetsdag på Kragerup Gods den 13. juni! Der er plads på Go High holdene kl. 10-16 (skal bookes på forhånd), og det er muligt at købe Grill-Selv burgere samt drikkelse hele dagen. Der er også en lang række aktiviteter under trækronerne, bl.a. megabordfodbold (gratis for alle).

Læs mere
Årets store aktivitetsdag på Kragerup Gods

Winemakers Dinner

Den 26. juni er du inviteret til Winemakers Dinner på Kragerup Gods. Winemaker Sophia Bergqvist, kvinden bag den portugisiske vingård Quinta de la Rosa, måtte desværre blive hjemme pga. corona. Til gengæld kommer Kragerup Gods' danske vinleverandør Anders Quist fra Vinslottet i Greve og deres egen dygtige vintjener Niels Gudberg og fortæller om produktion og smagen af de skønne vine.

Læs mere
Winemakers Dinner

Overlæge udnævnt til professor

Overlæge udnævnt til professor
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er der et stort fokus på forskning. Sygehusene har gennem flere år opbygget et stærkt og omfattende forskningsmiljø, hvor over 60 forskere er tilknyttet som professorer, lektorer, post-docs og PhD’er. Uffe Bødtger, overlæge PhD og forskningslektor, skifter nu tituleringen ud med professor. Det skete officielt d. 1. juni 2020 efter en længere udnævnelsesproces.

Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet