slagelse-large

En unik kunstoplevelse i Korsør

Thomas Øvlisen er allerede kendt som en kompetent maler og skulptør. Nu har Kongegaarden inviteret ham til Korsør, hvor han vil vise sit talent for at koble skulpturelle, billedkunstneriske elementer med et steds særlige ånd og herved skabe nye rumlige oplevelser. Der er fernisering den 31. marts.

Læs mere
En unik kunstoplevelse i Korsør

Danmarks fem ringborge vil være verdensarv - og på finansloven

Danmarks fem ringborge vil være verdens- og på finansloven
Harald Blåtand var en ambitiøs herre, der samlede Danmark, blandt andet gennem fem ringborge på tværs af landet. Den historie er værd at formidle – og nu går Køge, Slagelse, Odense, Vesthimmerland, og Mariagerfjord kommuner sammen i et forsøg på at skaffe midler på Finansloven til netop den formidling. Det sker sideløbende med et arbejde, der har til formål at få ringborgene på UNESCOS Verdensarvsliste.

Læs mere

En aften med By Birdie

Er du vild med smykkerne fra By Birdie, så bestil billet til den 28. marts, hvor du kan høre Birdie Wendelbo fortælle om smykkeuniverset. Aftenen byder på mad og drikke, gode rabatter og goodiebags.

Læs mere
En aften med By Birdie

Forår ved Kongsmark Strand

Tusind tak til Mette Fabel for et par skønne billeder af Kongsmark Strand søndag formiddag. Skøn, mild og stille forårsluft!

Læs mere
Forår ved Kongsmark Strand

Gutterne på Livø

Gutterne på Livø
Romanen og filmen “Journal64” har medvirket til, at historien om kvindehjemmet på Sprogø er blevet meget kendt. Mindre kendt er historien om gutterne på Livø, som var en tilsvarende institution, bare for mænd. Livø blev faktisk oprettet 12 år før Sprogø, nemlig i 1911. I maj kan du opleve et spændende foredrag med Henning Jahn, museumsleder på Dansk Forsorgshistorisk Museum i Slagelse med 40 års arbejdserfaring, som leder af bo- og beskæftigelsestilbud indenfor den tidligere åndssvageforsorg.

Læs mere

Generalforsamling i GF Vestsjælland

Kom og hør seneste nyt, når GF Vestsjælland holder generalforsamling den 12. april kl. 18.30. Som sædvanligt starter generalforsamlingen med en aftenbuffet, og derfor er tilmelding nødvendig, senest mandag den 27. marts.

Læs mere
Generalforsamling i GF Vestsjælland

Golfens Dag i Korsør Golfklub

Golfens Dag i Korsør Golfklub
Har du ikke prøvet golf endnu, så er muligheden her!

Læs mere

Oscar-feber på biblioteket

Filmstriben på Slagelse Bibliotek har en hel kategori med Oscar-film - både film, som har været nomineret og film, som har vundet den prestigefyldte pris igennem tiden. Det er ganske gratis og kræver kun et biblioteks log-in. 

Læs mere
Oscar-feber på biblioteket

Mindeord og Tak

Mindeord og Tak
"TAK er kun et fattigt ord siges der, alligevel vil jeg sige TAK for at have kendt Ingelise Hansen fra Byskovparken. Ingelise er desværre død efter kort tids sygdom og bisættes d. 21.03.2023 kl. 14.00 fra Kapellet på Parkvej i Slagelse," skriver Kurt A. Nissen.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg