slagelse-large

Biblioteket udgiver stor sommeravis til børnenes kommende ferietid

For rigtig mange børn er der nok på en lidt særlig sommerferie i vente. Retningslinjer og anbefalinger gør, at ferien ikke bliver helt som den plejer og med stor sandsynlighed kommer til at være hjemme i dejlige Danmark. Men alt det sjove skal børnene bestemt ikke snydes for. Derfor kommer bibliotekerne med noget nyt – Bibliotekets Sommeravis! En avis fuld af sjove quizzer, DIY-aktiviteter, interviews, debatter, overraskende anbefalinger til sommerferielæsning og endda et brætspil!

Læs mere
Biblioteket udgiver stor sommeravis til børnenes kommende ferietid

Kom til infomøde om bredbåndspuljen

Kom til infomøde om bredbåndspuljen
Er bredbåndsdækningen meget dårlig i det område, hvor du bor? Så kan du måske søge tilskud til et lokalt bredbåndsprojekt. Se, hvilke adresser, der er tilskudsberettigede lige her.

Læs mere

Kræmmermarked 2020

Storebælt Camping, Restaurant & Eventcenter er i gang med planlægning af deres årlige kræmmermarked d. 1 august 2020. Få sat kryds i din kalender og gør klar til nogle gode handler eller måske du skal have en stand? Genbrug er jo guld.

Læs mere
Kræmmermarked 2020

Masser af genbrug - når det er bedst

Masser af genbrug - når det er bedst
AffaldPlus, der driver genbrugspladsen i Slagelse, har nu også åbnet en ny butik i Slagelse. Der er både møbler og tøj, glas og porcelæn, bøger og masser af nips. "Kun fantasien sætter grænser for genbrug", meddeler de. Dit Slagelse's fotograf, Anne Beth Witte, var forbi med kameraet. Se herlighederne her.

Læs mere

Fra 99 meters højde

Igen kan Dit Slagelse sige TAK til Jim Hansen for et af de flotte dronebilleder. Denne gang er det taget fra hulby i 99 meters højde. Har du taget et billede af Slagelse og omegn, er du velkommen til at indsende det til redaktion@dit-slagelse.dk

Læs mere
Fra 99 meters højde

Privatleasing

Privatleasing
KIA - ISUZU Slagelse - Kjerulff A/S stiller skarpt med tilbud på privatleasing af Sportage.

Læs mere

Nu åbner idrætshallerne igen

Selvom sommerferien nærmer sig, og mange foreninger har lukket aktiviteterne ned, så kan idrætsforeningerne se frem til, at idrætshallerne nu åbnes op for aktiviteter indtil 26. juni. Da forsamlingsforbuddet ligeledes pr. 8. juni er hævet til 50 personer giver det mulighed for, at idrætsforeningerne igen kan åbne op for deres aktiviteter i større eller mindre grad. Af hensyn til genåbningen er det naturligvis forsat vigtigt, at alle overholder gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Læs mere
Nu åbner idrætshallerne igen

Fornemmelserne af den danske sommer

Fornemmelserne af den danske sommer
Dit Slagelse takker atter Bent Rasmussen, fra Skælskør, for endnu et flot billede. Denne gang af Valmuer fra højen ved Guldagergård Parken. Der er altså bare noget ganske særligt over disse smukke valmuer. En fornemmelse af den danske sommer.

Har du taget et billede af Slagelse og omegn, er du velkommen til at indsende det til redaktion@dit-slagelse.dk

Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet