slagelse-large

Kan genanvende 94 % af det indsamlede olieaffald

Sydvestsjællands Kloakservice A/S har en modtagerstation for olie og kemikalieaffald. Og nu har de udvidet deres modtagerstation med to nye 60 m3 tanke, så de er klar til at modtage olie- og kemikalieaffald, eller til at opbevare produkter til behandling.

Læs mere
Kan genanvende 94 % af det indsamlede olieaffald
Søndag den 21. juni skal du spille golf på Korsør Golf klub

Søndag den 21. juni skal du spille golf i Korsør Golf klub

Både formiddag og eftermiddag er der lagt et spændende program, der giver et godt førstehåndsindtryk af, både hvad golf er for en størrelse, og hvad Korsør Golf Klub generelt kan byde på

Læs mere

Klar med sommerskoene?

Sommer, sol og strand er lige om hjørnet og det betyder oftest, at skoene skal fornyes. I kan kigge forbi Skoringen i både Vestsjællandcentret og i Skoringen - Rådhuspladsen Slagelse, som altid har spændende nyheder klar til jer. 

Læs mere
Klar med sommerskoene?

Pas på spritkørsel i sommervarmen

Pas på spritkørsel i sommervarmen
Den landsdækkende kampagne mod spritkørsel, som Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og kommunerne gennemfører i sommermånederne, opfordrer både bilisterne til at lade bilnøglerne blive i lommen, hvis de har drukket, og samtidig er den også en kraftig opfordring til omgivelserne om at blande sig, hvis en beruset person vil køre. Fra på mandag den 15. juni og seks uger frem er politiet igen på gaden for at stoppe sommerens spritbilister.

Læs mere

Region Hovedstaden og Region Sjælland indfører præ-screening af COVID-19 studier

Ved pandemiens udbrud i Danmark besluttede Region Hovedstaden at gå i samarbejde med Region Sjælland om at styrke og understøtte forskningen i COVID-19 bl.a. ved at nedsætte en særlig task-force til at skabe overblik over projekter og sikre videndeling hospitalerne imellem. Målet er at sikre, at forskningsressourcerne anvendes mest effektivt, og at der f.eks ikke igangsættes selvstændige forskningsprojekt der ligner hinanden.

Læs mere
Region Hovedstaden og Region Sjælland indfører præ-screening af COVID-19 studier

Klar igen

Klar igen
Biblioteket åbner igen for arrangementer – Biblio Bio på Korsør Bibliotek den 17. juni er først i rækken.

Læs mere

UNIKKE MINDE SMYKKER

Hos Bedemand Juul og Bøgh i Slagelse har du nu mulighed for at få lavet et helt unikt, personligt smykke med fingeraftryk - som et evigt minde om en person du holder af. Det kan være, du har du mistet din mor, far eller bedsteforældre? Eller også kan smykket være til dig selv, til dine børnebørn, som gave til afgangseksamen, konfirmationen eller en fødselsdagsgave.

Læs mere
UNIKKE MINDE SMYKKER

4,5 mio. kr. afsat til eksperimentel kræftkirurgi

4,5 mio. kr. afsat til eksperimentel kræftkirurgi
På finansloven for 2017 blev der i forbindelse med kræftplan 4 afsat midler til eksperimentel kræftkirurgi. Puljen har til formål at styrke tilbuddet om eksperimentel kræftkirurgi i Danmark og samtidig sikre en høj international kvalitet og en ensartet udbredelse af nye behandlingsformer. Sygehusafdelinger i regionerne kan frem til 18. august 2020 søge om midler til eksperimentelle kræftkirurgiske projekter. Ansøgningsrunden dækker både 2020 og 2021, og der i alt afsat ca. 4.5 mio. kr.

Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet