slagelse-large

Børnekøredag og Superbiler gennemføres!

Oplev lyden fra Mikkel C's Mercedes racer og mærk suset i maven, fra flere hundrede løsslupne hestekræfter, når racerkøreren Mikkel C indbyder til Børnekøredag & Superbiler i Slagelse, for børn og voksne, og hvor DU kan komme med ud og køre - GRATIS for børn op til og med 14 år. Det sker lørdag den 15. august kl. 12.00-16.00.

Læs mere
Børnekøredag og Superbiler

Brian Madsen fylder 50 år

Brian Madsen fylder 50 år
Brian Madsen, ejer af Peugeot Slagelse og Ringsted samt senest af Opel Ringsted og Kalundborg fylder 50 år fredag 21. august.

Læs mere

Alt til dine fisk

Akvariestuen på Merkurvej i Slagelse er Vestsjællands største og billigste akvariebutik, en specialbutik på ca. 200 m2. Her kan du se mange flotte og forskellige udstillingsakvarier med mange forskellige fisk. Dit Slagelse havde kameraet med på besøg.

Læs mere
Alt til dine fisk

En heldig dato

Fredag den 7. august kunne 73-årige Kjeld Esmann fra Vemmelev og medlem af Korsør Golf Klub siden 28. april 1996, notere sig for sin anden HOLE IN ONE, da han på 8. hul på 138 meter fra tee 55 på Old Course, sendte bolden i hul med det ultimative ene slag.

Læs mere
En heldig dato

Det ultimative ene slag

Det ultimative ene slag
Onsdag den 5. august kunne 72-årige Kirsten Griese fra Skælskør og medlem af Korsør Golf Klub siden 30. april 2002, notere sig for sin første HOLE IN ONE i golf karrieren, da hun på 8. hul på 128 meter fra tee 47 på Old Course, sendte bolden i hul med det ultimative ene slag.

Læs mere

Sænk farten på skolevejen

Tusindvis af børn er begyndt i skole, og det har fået Slagelse Kommune, Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og politiet til at minde bilisterne om at vise hensyn. En undersøgelse viser, at knap hver 5. kører for stærkt på skolevejene.

Læs mere
Sænk farten på skolevejen

Vil du se min Frimærkesamling?

Vil du se min Frimærkesamling?
Den voksne generation kender jo nok alle den gamle scorereplik. Det var også den der var udgangspunktet, da Finn Møller, indehaver af MØLLER i mejeriet – kunstgalleri, i Kirke Stillinge tæt ved Slagelse gik i gang med at lave sin egen samling af frimærker.

Læs mere

VestsjællandsCentrets App

Har du ikke hentet deres VSCS app endnu? Med deres VSCS app kan du altid holde dig opdateret på deres nyheder, tilbud og præmier

Læs mere
VestsjællandsCentrets App

SOMMERUDSTILLINGEN 2020

Galleri-Jethoni.dk har her i august besøg af nogle spændende og kreative kunstnere. Se på kunst i det skyggefulde og svalende galleri. Alle er velkomne til SommerKunstudstillingen.

Læs mere
SOMMERUDSTILLINGEN  2020

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet