slagelse-large

Lokalt netværk vil gøre Slagelse grønnere

En gang om året sætter JCI Slagelse ekstra fokus på vejen til en renere klode på World Cleanup Day – et internationalt initiativ som sidste år fjernede min. 11,5 tons affald fra naturen i Danmark. Den 19. september 2020 samles folk over hele verden for at samle affald og JCI Slagelse står bag affaldsindsamlingen i Slagelse.

Læs mere
Lokalt netværk vil gøre Slagelse grønnere

Sommeren bød på rekordmange aktiviteter

Sommeren bød på rekordmange aktiviteter
Regeringens pulje på 200 millioner kroner til sommeraktiviteter i en coronatid kom også børn og unge i Slagelse Kommune til gode. Hele 96 kreative ansøgninger kom der til puljen på over 2. mio. kr., som Slagelse Kommune fik bevilget.

Læs mere

Sang-søndag - ”Fra Vugge til Krukke”

Liselund vil tage jer på en rejse i Højskolesangbogen gennem livet fra fødslen og til den uundgåelige afslutning. Vi skal synge glade børnesange, håbefulde sange fra ungdommen, sange om lykkelig og ulykkelig kærlighed, sange om familie- og voksenlivet, sange om arbejdslivet og sange om livets efterår.

Læs mere
Sang-søndag - ”Fra Vugge til Krukke”

Bekymring om handicapområdet i Slagelse Kommune

Bekymring om handicapområdet i Slagelse Kommune
"Som mor og pårørende til en borger med et handicap, har jeg år efter år oplevet hvordan handicapområdet aldrig har slået igennem på Slagelse Kommunes budgetter. Jeg vil endda strække mig så langt, at jeg også vil påstå at Slagelse Kommune glemmer deres egne borgere."

Læs mere

Slagelse får elbusser

Den grønne omstilling af busdriften er slået igennem på hele Sjælland. Det står klart efter Movias udbud A18 af bustrafik, hvor Glostrup, Guldborgsund, Lolland, Rødovre og Slagelse kommuner har besluttet at indsætte i alt 47 nye el-busser på samlet 21 buslinjer fra sommeren 2021. "I Slagelse Kommune vil vi gerne bakke op om den grønne omstilling, og derfor har vi sagt ja tak til elbusser. Det vil forbedre luftkvaliteten i Slagelse. Samtidig larmer en elbus ikke nær så meget som en dieselbus, så beboerne på vejene, hvor busserne kører, kan se frem til mindre støj, siger formand for Erhvervs- og Teknikudvalget Villum Christensen (LA) i Slagelse Kommune.

Læs mere
Slagelse får elbusser

Fruentimmere og folkehold

Fruentimmere og folkehold
Mød Lykke-Per, Nora og en række andre litterære hovedpersoner i udstillingen 'Fruentimmere og folkehold' – en udstilling om Det Moderne Gennembrud - på Slagelse bibliotek frem til den 12. september.

Læs mere

Ringen og Krabasken

I Ringen kommer der alle ”typer” mennesker som har det til fælles, at de vil et nyt liv uden alkohol, og det sker gennem det ædru fællesskab. Stor tak for alle de gode oplevelser i Krabasken gennem mange år, der også har en medvirkende til, at livet kan ændre sig for en gruppe mennesker.

Læs mere
Ringen og Krabasken

Genåbning af Slagelse Svømmehal udskydes til januar

Genåbning af Slagelse Svømmehal udskydes til januar
"Som forening er vi naturligvis presset på vores svømmeaktiviteter både pga. coronanedlukningen, og fordi vi må undvære Slagelse Svømmehal i en længere periode. Vi har en positiv dialog med kommunen om at finde helhedsorienterede løsninger inden for de rammer som er muligt på nuværende tidspunkt," siger Jørn Birch formand for Svøm Slagelse Korsør.

Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet