slagelse-large

Kunsten er klar

Torsdag d. 20. august kiggede Dit Slagelses fotograf, Anne Beth Witte, ind og fik hilst på Klaus Titze og Mette Holmskov, mens de placerede deres kunst på de rette steder i tårnets mange muligheder. Kunstforeningen glæder sig til at se mange gæster til ferniseringen lørdag, hvor alle er velkomne.

Læs mere
Kunsten er klar

Streetwear midt i Slagelse

Streetwear midt i Slagelse
Hos Kings & Queens i Slagelse finder du et stort udvalg af modetøj til både prinser og prinsesser, konger og dronninger. Du kan handle i den fysiske butik på Nytorv eller via webshoppen, hvor der er mindst lige så stort et udvalg af modetøj til begge køn. Dit Slagelses fotograf, Anne Beth Witte, besøgte butikken, så tag et virtuelt kig på nyhederne her...

Læs mere

Sjællændere føler sig mere bæredygtige end naboen

Kigger man på tallene fordelt på regioner, er der stor forskel på, hvor i landet danskerne opfatter sig selv som bæredygtige forbrugere. Sjællænderne har de mest positive briller på - her svarer næsten en tredjedel at de i høj eller meget høj grad anser sig selv som forbrugere, der agerer og handler bæredygtigt.

Læs mere
Sjællændere føler sig mere bæredygtige end naboen

Flot præstation

Flot præstation
På hul 16 - 80 meter fra tee 47 - kunne Vibeke, som har spillet golf siden 1984, se bolden trille i hul på sit slag fra teestedet og hermed notere sig for sin første HOLE IN ONE i golfkarrieren.

Læs mere

Hole in one

55-årige Ole Sørensen fra Korsør Golf Klub, spillende i handicap 20,9 og bosiddende i Korsør, spillede mandag den 17. august Korsør Golf Klub en af sine ugentlige runder på Old Course.

Læs mere
Hole in one

Lidl sætter skub i skraldeindsamling

Lørdag d. 19. september løber World Cleanup Day atter af stablen, hvor frivillige samles over hele Danmark for at indsamle skrald i naturen. Indsamlingerne er for andet år i træk organiseret af ungdomsnetværket JCI med Lidl som hovedsponsor. JCI organiserer i år affaldsindsamlinger i en seks danske byer. Blandt andre Thy, Slagelse, Viborg, Horsens, Ringkøbing-Skjern og Køgebugt.

Læs mere
Lidl sætter skub i skraldeindsamling

Kæmpe-truck på Danmarksturné besøger Slagelse

Kæmpe-truck på Danmarksturné besøger Slagelse
Transportbranchens specialdesignede truck med indbygget lastbil-simulator besøger i denne uge Slagelse, som en del af et landsdækkende roadshow. Her kan eleverne prøve kræfter med chaufførjobbet og samtidig få viden om mulighederne bag rattet.

Læs mere

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet