slagelse-large

Fire år mere som Team Danmark Elitekommune

I 2016 indgik Slagelse Kommune et elitekommunesamarbejde med Team Danmark. Det samarbejde er netop forlænget med fire år, så de unge atleter fortsat kan udvikle sig både inden for uddannelse og sport. Ordningen har fra begyndelsen sat atleten i centrum og indeholder både prioriterede idrætter, en idrætsskole og ungdomsuddannelser. Både Slagelse Kommune og Team Danmark ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Læs mere
Fire år mere som Team Danmark Elitekommune

Oplev Dorthe Gerlach

Oplev Dorthe Gerlach
Efter nogle år, hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af countrypopduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange. Glæd dig til foråret hvor en omfattende turné bringer hende til bl.a. Slagelse.

Læs mere

Johnny Logan i Musikhuset

Åh altså, Johnny-boy! Behøver manden overhoved en pressetekst? Han er i 2021 tilbage i Slagelse for 20. år i træk og langt størstedelen af koncerterne har været udsolgte. I 2020 spillede manden, der jo ikke er helt ung længere, endda hele to koncerter i Musikhuset samme aften for at sikre sig, at alle hans elskede fans fik mulighed for at opleve ham. Kom og oplev ham d. 20. november 2021.

Læs mere
Johnny Logan i Musikhuset

Magisk lys

Tusind tak til Conni Kristiansen for dette smukke billede lørdag morgen ved Skælskør Nor. "Der var et helt magisk lys," skriver hun, og vi giver hende helt ret.

Læs mere
Magisk lys

Vintersol

Tjæreby Kirke i solens stråler. Tusind tak til Bent Rasmussen, Skælskør, for billedet.

Læs mere
Vintersol

Bedre sent end aldrig

Bedre sent end aldrig
Slagelse Erhvervsråd har i årevis efterspurgt ledig erhvervsjord, og med den netop indgåede købsaftale på 110.000 kvm på Skælskørvej i Slagelse, ser det ud til at det ønske nu indfries.

Læs mere

Kom til live-salg i PlusButikkerne

På Facebook afholder PlusButikkerne i Næstved, Rønnede og Slagelse samt genbrugsbyggemarkedet, PlusByg, live-salg flere gange om ugen. På den måde kan du hjemmefra købe varer i butikken - helt uden at være fysisk til stede!

Læs mere
Kom til live-salg i PlusButikkerne

Tiltag på genbrugspladserne

Alle genbrugspladserne og haveaffaldspladserne hos AffaldPlus holder fortsat åbne i normal åbningstid, men efter sundhedsmyndighedernes seneste restriktioner har de indført tiltag, når du besøger deres pladser.

Læs mere
Tiltag på genbrugspladserne

Plages du af nabostøj?

Dialog er vejen frem, også når det gælder nabostøj. Det er et af hovedbudskaberne i en ny håndbog om nabostøj, der formidler 12 gode råd til, hvordan beboere, bestyrelser og administratorer kan håndtere de udfordringer, der opstår i etagebyggerier, når naboens hverdagslyde bliver for høje eller for private

Læs mere
Plages du af nabostøj?

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg