slagelse-large

Politiet er i uge 4 ude for at kontrollere trafikken

Politiet gennemfører fra mandag den 25. januar til søndag den 31. januar 2021 en målrettet færdselsindsats under navnet: ”Sikre veje”, hvor der vil være fokus på alle færdselsarter og alle lovovertrædelser.

Læs mere
Politiet er i uge 4 ude for at skabe sikre veje for alle

Foreningslivet skal tænke kreativt under coronalukningen

Foreningslivet skal tænke kreativt under corona
Allerede nu står det klart, at mange af de aktiviteter, som kommunens foreningsliv normalt tager initiativ til, ikke kan gennemføres i år. Derfor opfordrer Kultur- og Fritidsudvalget nu foreningerne til at komme med forslag til corona-venlige aktiviteter.

Læs mere

Gå-på-mod og selvkærlighed

I dette foredrag på Slagelse Bibliotek tager Annemette Voss udgangspunkt i konkrete situationer fra sit eget liv, hvor hun har haft op- og nedture med sig selv, sin virksomhed og Den store Bagedyst.

Læs mere
Gå-på-mod og selvkærlighed

Nak og Æd med Jøren Skouboe Møller

Nak og Æd med Jøren Skouboe Møller
Jørgen Skouboe Møller fortæller om Nak og Æd, om jagt, og hvordan man kan bruge naturen. Naturen spiller en stor rolle i programmet, når Jørgen jagter dagens måltid, hvorefter Nikolaj (tit med større eller mindre hjælp fra Jørgen) tilbereder det nedlagte dyr – ofte med urter og grønt, som findes i naturen i området. Det sker 16. marts 2021 i Korsør Kulturhus.

Læs mere

Tre landdistriktsindsatser får anerkendelse

Det blev Skovsgaards Mølle og Bagerimuseum som torsdag, blev afsløret som vinderen af prisen Årets Landdistriktsindsats 2020 – i daglig tale kaldt landdistriktsprisen. Dermed blev det også Skovsgaard Mølle og Bagerimuseum, som blev hædret med en check på 10.000 kr. sammen med en indgraveret messingplade og et træ til udplantning.

Læs mere
Tre landdistriktsindsatser får anerkendelse

Start på esport for ældre

Start på esport for ældre
Esport forbinder man ofte med unge, men alle aldersgrupper kan have glæde af digitale fællesskaber. Det gælder også de ældre borgere. Derfor starter Slagelse Kommune, som den første kommune i landet, et samarbejde med Esport Danmark og herunder Sørby Esport omkring esport for borgere, som er 60+. Det nye tilbud skal være med til at give mere livskvalitet og livsglæde til de ældre, da bl.a. coronakrisen har medført, at mange flere end vanligt har oplevet social isolation og ensomhed.

Læs mere

Tag familien med på troldejagt i vinterferien

Tirsdag den 16. - onsdag den 17. februar kl. 10 - 14 kan du købe en ”troldejæger” aktivitetspose hos Museum Vestsjælland og køre ud på troldejagt i landskabet. Der er tre forskellige hæfter, så du skal vælge om du vil besøge troldene og de andre underjordiske i Kalundborg/Odsherred, Sorø/Slagelse eller Ringsted/Holbæk.

Læs mere
Tag familien med på troldejagt i vinterferien

Linda P’s sabotagehunger

Linda P’s sabotagehunger
Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Oplev hende d. 5. marts 2021 i Slagelse Teater.

Læs mere

En ny hjemmeside eller webshop

Vidste du, at partnere hos Dit Slagelse kan få en ny hjemmeside i WordPress for blot kr. 3000,- ex moms? Og hvis du ønsker en webshop på din hjemmeside, kan vi også levere dette til en meget konkurrencedygtig pris.

Læs mere
En ny hjemmeside eller webshop

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg