Begivenheder

Andre nyheder

Storebæltskolen / Pressefoto

Specialskole sætter fokus på teknologi i undervisningen

Derfor holder børnespecialskolen Storebæltskolen i Korsør en konference d. 2 april 2020, som skal være med til at styrke fagfolk på specialområdet fra hele landet i at bruge teknologi i deres arbejde med elever med særlige behov.

28. februar 2020
Foto: AffaldPlus

Prøv quizzen

AffaldPlus har lavet en lille quiz om, hvordan de behandler det indsamlede madaffald. Tør du udfordre dig selv og din viden?

28. februar 2020
Maskebal på Kragerup Gods – Sæt kryds i kalenderen

Maskebal på Kragerup Gods – Sæt kryds i kalenderen

Normalt er fastelavn en fest for børnene, men denne gang bydes der op til maskebal for de voksne.  Kragerup Gods har et spændende arrangement i kalenderen og denne gang er det tid til ‘Maskebal’ d. 3 juli 2020. 

28. februar 2020
Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse

Forår og konfirmation 2020

Restaurant SuperBowl & GolfCenter Slagelse er klar til at tage imod bestillingerne til forårets mange konfirmationer. Kun 129,- kr. pr. couvert. Ja tak!

28. februar 2020
Spild af drikkevand, foto: KU

Milliarder liter drikkevand fosser ud af vandværkerne: Ny opfindelse løser problemet med kunstig intelligens

Spild af drikkevand gennem hullede vandrør kan være svært at opdage. Særligt for godt halvdelen af Danmarks vandforsyninger, som i dag ikke har nogen daglig overvågning af, hvor meget af det vand, de pumper ud, der rent faktisk ender hos forbrugeren. Ifølge Dansk Vand- og Spildevandsforening går otte procent af alt det udpumpede vand fra vandværkerne i Danmark tabt hvert år

27. februar 2020
Foto: Redoffice Scan Office - Slagelse

Lagerudsalg 2020

Find attraktive mærkevarer som byLassen, KitchenAid, Georg Jensen, Kay Boyesen, Normann Copenhagen, Sandhamn, Bitz, Lyngby, Bormioli, Laudrup Vin og mange mange flere!
Tag familien og kammeraterne under armen, og besøg Redoffices lagersalg i Slagelse!
SHOP LØS af kvalitets brands til spotpriser!

27. februar 2020
Seniorbofællesskabet  / fotograf Laura Krogh.

Kom og hør om seniorbofællesskaber

Hvordan skaber man seniorfællesskab? Hvad skal der til? Og hvordan kan kommunen hjælpe? Det er nogle af de spørgsmål, man kan få svar på den 9. marts, hvor Slagelse Kommune inviterer til borgermøde om mulighederne for at etablere seniorbofællesskaber i Slagelse Kommune.

27. februar 2020
Tilbage i nye lokaler

Tilbage i nye lokaler

Butik sommerfuglen har fået nøglerne til de nye lokaler i Jernbanegade 3A og derfor kan du glæde dig til et brag af en åbningsdag d. 3 marts 2020.

26. februar 2020
Regitze har fødselsdag

Regitze har fødselsdag

Søndag d.1.marts fylder Regitze tasker i galleriet 4 år og det skal fejres med manér.

26. februar 2020
Foto: 1975bySimon

Fredagsbar

‘1975 By Simon’ er glade for endelig at kunne invitere dig til endnu en FREDAGSBAR d. 27 marts 2020.

26. februar 2020
PICCOLINE/BLÆKSPRUTTE SØGES

PICCOLINE/BLÆKSPRUTTE SØGES

Nybolig Slagelse søger ungarbejder (minimum 13 år) til diverse forefaldende opgaver i butikken, bl.a. printopgaver, småindkøb og lignende. Noget for en du kender, så læs stillingsopslaget her.

26. februar 2020
Kost og krop

Kost og krop

På Fabrikken starter de et nyt hold Kost & Krop mandag den 30. marts, så nu er der hjælp at hente til en nyere og sundere livsstil.

26. februar 2020
Politirapporten

Politirapporten

En patrulje bemærkede tirsdag klokken 01.10 en bil, der holdt i tomgang på Slagelse Landevej. I bilen sad to mænd og sov, selvom bilen var tændt. Føreren, som var 51 år og fra Kettinge, virkede påvirket af spiritus og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var noget højere end det tilladte. Han havde desuden ikke noget kørekort. Han blev derfor anholdt klokken 01.04, og sigtet for både spirituskørsel og kørsel uden førerret. Det fik den anden mand i bilen, som var 29 år og fra Skælskør, til at blive vred og opfarende, og han nægtede at forlade stedet, selvom politiet bad ham om det. Han truede desuden en politimand. Han blev derfor anholdt klokken 01.15, sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, true en politimand og lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

26. februar 2020
Middellevetid, graf: DST

Middellevetiden stiger fortsat – se hvordan den er i dit område

Middellevetiden udvikler sig fortsat positivt og er nu 79,3 år for mænd og 83,2 år for kvinder. Siden sidste år er der sket en stigning på 0,31 år for mændene og 0,27 år for kvinderne. For begge køn er middellevetiden stort set steget uafbrudt siden starten af 1990’erne. Stigningen har dog været størst for mændene

25. februar 2020
Børn og unge kommer til orde i ny politik

Børn og unge kommer til orde i ny politik

Hvad skal der til for, at børn bedst kan trives og udvikle sig? Det har over 100 børn og unge været med til at sætte ord på, og inputtene er samlet i en ny Børne- og Ungepolitik.

25. februar 2020
Husmodel søges

Husmodel søges

Kings & Queens søger lige nu husmodeller til hovedkontoret i Slagelse.

25. februar 2020
Modeshow

Modeshow

Torsdag d.27.feb.2020 holder Makeup N’ Beauty, Rosa Lundberg og Regitze taske modeshow.

25. februar 2020
Foto: The Squash Club

The Squash Club i Slagelse

Kom til Grand Opening og vær med til at fejre Slagelses nye squashcenter, når de åbner den 8 marts 2020.

25. februar 2020
3 elløbehjul, foto: VOI

Ny international rapport: Udskift biltrafik med el-løbehjul o.lign.

Samtidig oplister rapporten fra ITF ti anbefalinger, som politikere og byplanlæggere samt udbydere og producenter af el-løbehjul bør følge

25. februar 2020
Foto; Slagelse Håndboldklub‎

Slagelse All star VS. Drengene fra Zulu HK

Zulu HK gæster Spar Nord Arena d. 20 marts 2020 og du kan opleve dem på tæt hold, når de kommer og laver et show af en kamp mod Slagelse All Star.

25. februar 2020