Finn Møller havde i starten af november lavet 10 unikke julemærker i keramik med titlen ”Hjerteleg Julenat”, igen i år har kunstneren valgt at 50% af prisen skulle går til Julemærkehjemmet i Skælskør. Ligesom de almindelige frimærker er ideen omkring Julemærket jo lånt et sted fra, på trods af at format, motiv og materiale afviger meget fra det julemærke der har været i handlen siden 1904.

5000,- til Julemærkehjemmet

Det var jo lidt julemærkehjemmets koncept han har lånt og da han synes det er et godt formål er han glad for at han har kunnet donere 5000,- til deres gode arbejde. Der er ingen tvivl om at Julemærkerne ikke bliver solgt i samme mængder som før i tiden, vi sender jo snart aldrig julekort eller breve mere. Det er jo synd når det kan give børn en hjælpende hånd at komme på ophold på et Julemærkehjem.

Onsdag den 15. december besøgte Finn Møller, Julemærkehjemmet i Skælskør, og overrakte donationen til forstander Christine Conradsen, han havde medbragt et lidt mindre julemærke som kan pryde hendes kontor. ”Jeg fik en rundvisning i afdelingerne og fik set nogle glade børn som helt tydeligt fik fornyet selvværd og glæde i livet af det 10 ugers ophold i de skønne omgivelser, det var dejligt at kunne støtte dette gode formål!” fortæller Finn Møller.

Han kom også til at love at der måske nok kommer en lille serie julemærker igen i 2022, men hvad motivet bliver skal der lige tænkes over i de kommende måneder.

Touren kommer på frimærker i 2022

De ”almindelige” frimærker lavet af Finn M kan dog stadig se s i et kæmpe udvalg i kunstgalleriet MØLLER i mejeriet i Kirke Stillinge, blandt de 45 kunstnere i det store galleri, finder man hans egen afdeling med hele samlingen hvoraf de fleste har formatet 19*22 cm. Motiverne er alle i den naive, glade stil og spænder over Storebæltsbroen, Kongehuset, Ministre, tegneseriefigurer og i det nye år bliver der naturligvis stor fokus på Tour de France, som vel bliver en af årets største begivenheder her i vore område.

MØLLER i mejeriet holder fast åbent torsdag og fredag 10-17,30 lørdag og søndag 10-16,00

Pressefoto