Afdeling Børn og Familie søger snarest muligt en dygtig økonomimedarbejder til det specialiserede område

Har du lyst til et udfordrende job, hvor man hver dag gør en forskel for børn og unge i Slagelse Kommune? Så er du måske deres nye kollega i Afdeling Børn og Familie. Her søger de en dygtig økonomimedarbejder til varetagelse af økonomiopgaver primært inden for det specialiserede børneområde, samt på voksen og handicapområdet. Afdeling Børn og Familie og Myndighed i Center for Handicap og Psykiatri har fælles ledelse og de arbejder på at kunne hjælpe hinanden i dagligdagen.

Om jobbet

Det specialiserede børneområde er kendetegnet ved at være svært styrbart, idet foranstaltningerne til børn og unge er forskelligartede og varierende. Opgaveløsningen kræver derfor systematik, overblik og gode samarbejdsevner. For at kunne løfte opgaven er det især vigtigt med administrativ erfaring inden for økonomi.

Dine opgaver vil bl.a. være
at foretage udbetalinger i KMD Børn og Voksne
betaling af interne fakturaer i KMD Opus
styring af bevillinger i forskellige databaser og systemer
at understøtte sagsbehandlerne med rådgivning og sparring i økonomi og administrative opgaver i sagerne

Om dem

Afdeling Børn og Familie og Myndighed i Center for Handicap og Psykiatris administration er i gang med at blive sammenlagt fysisk og består af jurister, faglige konsulenter, økonomikonsulenter og administrative medarbejdere. De arbejder sammen på tværs af Børne- og voksenområdet, i en uformel omgangstone, hvor der er plads til nye idéer. Afdeling Børn og Familie er i gang med en spændende udviklingsproces, der sætter fokus på god sagsbehandling og på kontinuitet i sagsbehandlingen. Her er de administrative medarbejdere vigtige medspillere for sagsbehandlerne.

Om dig

De søger en kollega, der har
relevant uddannelse indenfor kontor- og økonomiområdet, f.eks. kommunom
gerne erfaring fra kommune
erfaring med økonomisystemet KMD Opus
flair for tal og økonomi
stort overblik og kan arbejde systematisk

De forventer, at du trives med at bringe din faglighed i spil i din rådgivning og sparring af teamledere og sagsbehandlere.

Kendskab til administration inden for de specialiserede områder, og især erfaring med økonomiopgaver er en fordel.

På det personlige plan er du proaktiv, struktureret, servicemindet og formår at bevare roen selv i pressede situationer. Du tænker helhedsorienteret og prioriterer det gode samarbejde.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 14. marts 2021)

Foto: ABW