Har du hang til både banko og gode historier, så må du ikke gå glip af FortællerBanko! På lørdag den 26. september kl.10.00 skifter Slagelse Biblioteker og Borgerservice de mere almindelige bankotal ud med ord.

Tag familien med, når forfatter og lærer Jesper Manniche læser højt af den underholdende bog ’Samlede ækle æventyr’ af Rune T. Kidde. Mens du lytter til Jespers gode fortællerstemme, skal du, hver gang du hører et ord, der optræder på din bankoplade, krydse ordet af – indtil du (eller en af de andre heldige spillere) højt og klart råber BANKO! FortællerBanko er altså som almindelig banko, tallene er blot skiftet ud med ord.

Vind sjove præmier
Der er rig mulighed for at vinde præmier imens der lyttes til historier som ’Den lilla møghætte’ og ’Hærge hans og grimme Grethe’. Der spilles både rækker og hele pladen fuld, og der er fine præmier og sidegevinster, som traditionen foreskriver. Hele familien er velkommen – men det anbefales, at børnene minimum er fyldt 6 år.

Der vil i løbet af formiddagen også være tid til en lille pause, hvor der kan nydes et velfortjent stykke bankokage. Billetter koster 20 kroner, inkl. bankoplader, kaffe/te, og kage. Se mere på www.slagelsebib.dk.

Sammen på afstand
Alle arrangementer på Slagelse Biblioteker og Borgerservice, herunder FortællerBanko, afholdes med begrænsede antal pladser og med hensyntagen til gældende forholdsregler fra Sundhedsstyrelsen. For at skabe tryghed og mindske risiko for smittefare, er deltagerantallet skruet ned og dermed sikrer arrangøren fin og sikker afstand mellem deltagerne under arrangementerne.

Pressefoto