Juli måned byder for mange af byens dyreelskere og deres pelsede venner på sol, afslapning og ikke mindst ferie, hvor der er tid til sjove aktiviteter for hele familien. Henover sommeren byder Maxi Zoo Slagelse velkommen i butikken, hvor det dygtige personale deler ud af deres bedste tips til, hvordan man som dyreejer kan skabe den perfekte sommer for både små og store poter.

Pressefoto: Mazi Zoo

Hos Maxi Zoo Slagelse banker personalets hjerter for sommersæsonen, og ikke mindst at dele ud af deres bedste tips til at skabe de perfekte rammer for hyggelige aktiviteter i det danske sommervejr. Sommeren i år tegner sig til at blive en af de solrige og lune af slagsen, og hvad er bedre end sjov og ballade i den skønne sol? Hvad end du mangler nogle gode idéer til sommersjov med din firbenede ven i sommervarmen, eller du har brug for tips til aktiviteter, lege, pasning og pleje, så er det dygtige personale klar til at dele ud af deres store erfaring.

Henover sommeren bugner butikken med alt fra badebassiner, kølemåtter og vandlegetøj til alle vandhunde, udendørsbure og løbegårde til pelsede gnavere og søde kaniner samt alt i udstyr til årets bilferie, så alle firbenede venner er sikret den bedste komfort til nye eventyr. Tag en smuttur forbi din Maxi Zoo og bliv fyldt op med gode tips til uforglemmelige ferieminder i det dejlige danske sommervejr.

Tag forbi Maxi Zoo Slagelse, der hele sommeren står klar til at dele ud af deres bedste tips og råd til hvilke aktiviteter, der er et must i sommervarmen. Der er som altid også masser af gode råd samt gode tilbud at hente, så pasningen og plejen af din elskede pelstot kan komme helt i top.