Startskuddene vil lyde samtidig i Knudshoved, på Sprogø og i Korsør, når Broløbet sender mere end 15.000 løbere ud på Storebæltsbroen. Det oplyses i en pressemeddelse fra Broløbet Storebælt.

Som noget nyt skal børneløbere starte med at løbe ud på lavbroen inden kursen igen går tilbage mod Knudshoved og målstregen. Ruten er 2,5 km. og de har, som noget nyt, fået mulighed for at børnene kan prøve kræfter udover Storebælt. Børnene bliver startskuddet til en kæmpe løbefest i målet i Nyborg, hvor de vil blive mødt af musik, aktiviteter og en hel masse tilskuere som vil være med til at få børnene helt i mål.

De lægger op til et kvalitetsarrangement med:
• Fotografering på ruten
• Medalje specielt til børneløbet
• Super forplejning i målområdet fra løbets sponsorer
• Elektronisk tidtagning og diplom som udskrives efterfølgende

Børnene støtter en god sag.
Overskuddet fra børneløbet går til at støtte det store arbejde, som BROEN Danmark yder til udsatte børn og unge i Danmark. Foreningen BROEN Danmark blev etableret i 2002 i Horsens og siden har den fået vokseværk. BROEN har nu 31 aktive lokalforeninger rundt i Danmark. Foreningen støtter udsatte børn og unges fritidsaktiviteter i det lokale foreningsliv som f.eks sport, spejder, dans og musik.

Børn støtter børn.
”BROEN bygger bro for børn og unge fra udsatte familier til de lokale idræts- og fritidsforeninger, hvor de kan blive en del af de gode fællesskaber sammen med andre børn og voksne rollemodeller” siger Peter Poulsen, der er formand for BROEN Danmark, og fortsætter: ”Derfor er vi meget taknemmelige for, at Broløbet med børneløbet har valgt at støtte vores indsats. På den måde bliver det børn, som gør noget i fællesskab, og som derved også hjælper andre børn til at kunne deltage i fritidslivets fællesskaber” 

De håber, at rigtig mange børn og unge vil deltage – så overskuddet til BROEN Danmark bliver så stort som muligt.

Broløbet samler hele familien – på tværs af Storebælt.
Med børneløbet bliver der mulighed for en rigtig familiedag. De arrangerer busser fra Korsør specielt til børneløbet. Voksne er velkomne til at tilmelde sig for at løbe sammen med børnene. I målområdet kan deltagerne enten returnere til Korsør straks eller vente på Broløberne.

Flere informationer vil kunne ses på deres hjemmeside www.brolobet.dk, efterhånden som arrangementet falder helt på plads.

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 20. juni 2020.

Tilmelding til Børneløbet lørdag d. 20. juni 2020
Prisen for at deltage i børneløbet er fastsat til kr. 100 incl. gebyr. Forældre er velkomne til at løbe med til samme pris. Tilmelding til løbet sker via www.brolob.dk

Yderligere info via løbskontoret, som kan kontaktes således:
• Mail: brolob@ultimate.dk
• Tlf: 25 94 03 93 – åbningstid: mandag til fredag kl. 10–15.