Bedemand Juul og Bøgh 
Smedegade 44
4200 Slagelse
58 52 44 47
info@bedemand-ab.dk

Bedemand Juul og Bøgh i Slagelse på Facebook 

Erfarne bedemænd
I 2006 kunne Bedemand Annette Bøgh og Henrik Juul slå dørene op til sin første begravelsesforretning i Slagelse. De driver flere forretninger på Sjælland, udover Slagelse også i Skælskør, Gørlev og Sorø.

Som en af de første bedemandsforretninger i vores område, er Bedemand Juul og Bøgh ISO 9001 certificeret. Alle bedemænd er uddannet eksamineret bedemand, og bliver løbende efteruddannet. De sætter en stor ære i at yde dig den bedste service og faglige viden. De udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet.

Tillid, tryghed og støtte er tre ord, som beskriver deres arbejde på en enkel måde. Bedemændene mødes med dig på Smedegade 44, eller hvorend det passer dig bedst.

En personlig afsked
“For os er det vigtigt at hjælpe dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor spørger vi også ind til afdødes personlighed og liv under samtalen”, siger Annette Bøgh, der gør meget for at inddrage børnene i afskeden, hvilket kan være det allersværeste som pårørende. Bedemændene i Slagelse er gode til at tale med børnene om det de gør. ”Det kan være at børnene har brug for at se afdøde, og på denne måde få sagt farvel. Det kan være at børnene hjælper os med at skrue låget på kisten, eller hjælper os med blomster”, tilføjer Annette Bøgh.

Stadig flere af kunderne ønsker en mere personlig afsked. Bedemand Juul og Bøgh giver mulighed for både den klassiske og den unikke løsning, bl.a. ved specialudsmykning af kisten. Transporten af kisten er et kapitel for sig, f.eks. kan man komme herfra i en motorcykel med en lukket sidevogn med plads til en kiste.

Talent for at organisere
Det kræver stor indfølingsevne at være bedemand, men det kræver også organisationsevner, ikke mindst øje for detaljerne i alt det der skal klares ved den sidste afsked. Bedemand Juul og Bøgh hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster, mindesammenkomst mm. Bedemand Juul og Bøgh hjælper gerne med at arrangere kaffebord eller lignende efter jeres ønsker. De kender Slagelse og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad du måtte ønske.

“Det er vores erfaring, at som pårørende har du ikke det store overskud til også at skulle koordinere de forskellige ting, der skal planlægges. Derfor påtager vi os gerne denne opgave, så du kan koncentrere dig om dig selv og din familie i jeres sorg”, siger Annette Bøgh.

Kontakt Bedemand Juul og Bøgh 

 


sølvpartner