Bilsyn-one
Dalsvinget 6
4200 Slagelse
20 33 00 96
kontakt@bilsyn-one.dk

Følg Bilsyn-one på Facebook 

Book en tid 

Slagelses nye synshal
Når din bil bliver indkaldt til syn, er det sjældent belejligt, men så er det rart at kunne køre ind i en synshal, hvor du bliver mødt med store smil og god service helt til du kører ud igen. 

Den 19. april 2022 kunne Slagelses nye synshal – Bilsyn-one – slå porten op til et brag af en åbningsdag.

”Det er gået over alt forventning, og vi er ovenud taknemmelige for I har taget så godt imod os,” meddelte Ronnie Wendorff, der er tilbage i Slagelse efter tre år med syn i Sorø. Sammen med Søren Nielsen har han startet Bilsyn-one, der udover smilende service udmærker sig ved at syne alle typer køretøjer under 3500 kilo. Og – som den eneste i Slagelse – kan Bilsyn-one også hente og bringe bilerne til deres erhvervskunder.

Grundighed og personlighed
Søren Nielsen og Ronnie Wendorff har over 10 års erfaring med bilsyn på Sjælland, så du er garanteret både grundighed og personlighed, når din bil skal til eksamen. Det skal den som bekendt fire år efter den først er indregistreret og herefter hvert andet år, så det er en stor fordel, at du har en lokal synshal, hvor du ved at der er styr på processerne og overskud til at komme dig i møde med højt humør og god kaffe på kanden.

Bilsyn-one har minimal ventetid og tilbyder drive-in syn, så kig bare forbi. I det hyggelige venterum kan du nyde din kaffe, mens din bil gennemgår de lovpligtige test. Er du erhvervskunde, går du glip af den gode kaffe, for så tilbyder Bilsyn-one at hente og bringe dine køretøjer.

Super flot sted
At Slagelse har taget godt imod den nye synshal vidner Bilsyn-ones Facebookside om. Vi bringer her et lille udpluk af de glade kommentarer:

”Jeg var forbi synshallen i går og blev mødt af to kæmpe smil og to meget professionelle drenge! Kæmpe anbefaling herfra! Super flot sted og lækker kaffe imens man venter – helt klart et besøg værd!” – Frida-Vilja

”Flinke og professionelle fyre. Det er helt sikkert mit fremtidige synssted for begge biler. Kvalitet frem for alt” – Martin

”Byens bedste synshal! Super venlige og imødekommende!” – Mikkel

sølvpartner