eno el3Enø Elektronik
v/Henrik Berg-Nielsen
Sludstrupvej 9A
4200 Slagelse
Tlf.: 40 30 00 03
E-mail: mail@enoelektronik.dk

Grundlaget for en god løsning
Mangler du udstyr til dit køretøj, eller har du brug for råd og vejledning til køb samt montering af udstyr, kan Enø Elektronik hjælpe dig. Enø Elektronik er forhandler indenfor montering af udstyr til køretøj, og firmaet tilbyder en lang række produkter, som kan forbedre din bil med hensyn til at være opdateret på udstyr.

Firmaet blev grundlagt i 1997, og besidder således solid erfaring med udstyr til alle typer køretøjer og monteringen heraf. Det er udelukkende erfarne medarbejdere, som vil hjælpe dig med at udstyre dit køretøj på bedste vis. Udover at Enø Elektronik selvstændigt tilbyder montering af udstyr til køretøjer, har firmaet i hele sin levetid samarbejdet med flere autoforhandlere, der også benytter sig af værkstedets store erfaring. Dette samarbejde vidner om den ekspertise, som firmaet udviser.

eno el2Slip for at besøge værkstedet
Det unikke ved Enø Elektronik er, at monteringen af udstyret til dit køretøj sker ved dig, og denne service omfatter hele Sjælland. På den måde slipper du som kunde for at bruge tid på at køre til et værksted og vente på, at det aftalte udstyr monteres. Enø Elektronik kommer til dig, der hvor du behøver hjælpen!

På hjemmesiden (www.enoelektronik.dk) kan du finde et galleri med mange af de produkter, som Enø Elektronik tilbyder. Deres udvalg af produkter spænder bredt, og du kan derfor få opdateret dit køretøj med det nyeste udstyr.

Sikkerhed på vejen
Indenfor det store udvalg af udstyr er der flere produkter, som kan forbedre køresikkerheden og forhindre ulykker. Der tilbydes eksempelvis kamerasystemer, der først og fremmest kan bruges til at forhindre højsvingsulykker, men som også kan advare føreren af køretøjet om generel fare for uheld.

eno elI forbindelse med kameraudstyr kan du også få monteret bakkamera, som kan forhindre skader på bilen og føreren, samt Mobileeye uopmærksomhedsalarm, der via en kameraenhed analyserer, hvad der sker foran køretøjet, samtidig med at den tager højde for køretøjets hastighed.

Dette er blot et udpluk af de mange forskellige former for udstyr, som Enø Elektronik tilbyder montering af, for udover alt det sikkerhedsmæssige udstyr, kan du få udstyret bilen med bagsædeunderholdning i form af multimediecentre med bluetooth, DVD og navigation samt alarmer, GPS-systemer og musiktjenester.

Kontakt Enø Elektronik via hjemmesiden eller ring 40 30 00 03 og få et uforpligtende tilbud.

sølvpartner