Korsør Auto
Tårnborgvej 136
4220 Korsør
70 208 508
mail@korsorauto.dk

Service og reparation af alle biler
Teknicar er en værkstedskæde, der dækker hele din bil. Kæden, der blev startet i 2011, har på sine 10 første begivenhedsrige år skiftet fokus fra udelukkende biler af ældre dato udenfor fabriksgaranti, til reparation og servicering af alle typer biler.

Der er over 180 værksteder i Danmark, og du finder også en håndfuld i Slagelse Kommune. I marts 2022 kom et nyt Korsør-værksted ind i Teknicar-familien, for her overtog Tim Stengaard Korsør Auto.

Reservedele af original kvalitet
Hos Korsør Auto betaler du kun for det du får, fordi alle reparationer afregnes efter det reelle materiale- og tidsforbrug. Korsør Auto kan servicere de nyeste biler, fordi alle Teknicar mekanikerne løbende deltager i efteruddannelseskurser på de tekniske skoler.

Korsør Auto anvender reservedele af original kvalitet, dvs. i samme høje standard som din fabriksnye bil blev leveret med. De tilbyder tre års garanti på udført arbejde og kan også reparere din bil i garantiperioden.

De bedste dæk
I april eller maj, eller når vi er så heldige at temperaturen stiger til plus 7 grader, er det tid at skifte til sommerdæk, som øger bilens køreegenskaber i varmt vejr.

Korsør Auto er ekspert i dæk, og kan hjælpe dig med at få de helt rigtige dæk på din bil. Ifølge loven skal der være mindst 1,6 mm dækmønster på dine dæk til bilen, men mekanikeren anbefaler minimum 3 mm for den optimale køresikkerhed. Til sammenligning har nye dæk har et dækmønster på op til 8 mm.

Gode råd om din bil
Korsør Autos Facebookside får du tips og tricks til at holde din bil godt kørende. Husk f.eks. at tjekke bilens aircondition, for hvis du mangler kølemiddel, risikerer du at kompressoren brænder sammen.

En bil har mange sliddele, der løbende skal udskiftes for at bilen ikke går i stykker. Derfor er det vigtigt, at lader din mekaniker tjekke din bil igennem med jævne mellemrum, især hvis det er en ældre bil. Hermed kan du forebygge store og dyre reparationer.

Eksempelvis anbefaler Korsør Auto at bremsevæsken skiftes hvert andet år.

Og hvis din tandrem sprænger, kan det betyde at du skal have skiftet hele motoren. Derfor er det vigtigt at du overholder de serviceintervaller, der er for tandremsskift.

Ligeledes hvis bilens tændrør ikke fungerer som de skal, går det ud over motorens ydelse og din brændstoføkonomi

Korsør Auto kan kort sagt hjælpe med alle typer opgaver på alle typer biler, så din hverdag bliver nemmere.

Du er altid velkommen til at kontakte Korsør Auto i åbningstiderne, hvis du har brug for hjælp til din bil.

sølvpartner