kaKorsør Autoværksted og Dækcenter
Tårnborgvej 136
4220 Korsør
Tlf. 70 208 508
mail@korsorauto.dk

Følg Korsør Autoværksted og Dækcenter på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag: 08:00 – 16:30
Fredag: 08:00 – 15:30
Lørdag: Efter aftale

“Vi kender din bil”
Skal bilen til tjek før syn eller til reparation, så tilbyder Korsør Autoværksted & Dækcenter mange former for service, som spænder helt fra autoreparationer til generel vedligeholdelse af langt de fleste bilmærker. Værkstedet plejer din bil med fokus på at yde optimal service, så den efter besøget kan køre derfra som ny.

Erfaringen med reparationer og vedligeholdelse af mange forskellige bilmærker gør, at de kan hjælpe, hvis din bil skulle trænge til et eftersyn, så kontakt dem endelig for at få et uforpligtende tilbud. For som de selv siger: ”Vi kender din bil og ved præcis, hvor vi skal skrue”.

ka2Sikkerhed som topprioritet
En mærkesag for Korsør Autoværksted & Dækcenter er sikkerheden. De gør deres bedste, for at din bil altid forlader deres værksted i topform, så driftsikkerheden er bevaret og/eller forbedret. Køresikkerheden er en vigtig prioritet, og på værkstedet vil de erfarne medarbejdere arbejde på højtryk for at yde din bil den service, som er nødvendig, for at du igen kan køre fra værkstedet med en problemfri og vedligeholdt bil.

Dæk og fælge
I forhold til dæk og fælge kan Korsør Autoværksted & Dækcenter også være behjælpelige, da de både kan montere og afbalancere dine dæk samt yde yderligere service i forbindelse med skift eller reparation af dæk og fælge. Via værkstedets hjemmeside kan du hjemmefra tjekke priser og endda bestille dæk og fælge samt montering, hvilket sker gennem deres Dæk og Fælg Shop.

Et godt tilbud med optimal service
Værkstedet tilbyder service og reparationer af de fleste bilmærker, der viser, at de kender netop din bil. Du får altid et godt tilbud, for de erfarne medarbejdere ved, hvor det kan betale sig at spare, samt hvor det på længere sigt kan betale sig at lægge indsatsen både økonomisk og praktisk.

Hos Korsør Autoværksted & Dækcenter sidder de i førersædet med alle serviceydelser såsom reparationer og vedligeholdelse, så din bils køreegenskaber er i top, når den forlader værkstedet.