Bille og Bølle
Holberg Arkaden
4180 Sorø
Tlf. 20 80 18 17
mail@billeogboelle.dk

Bille og Bølle på Facebook

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Åbningstider
Mandag-onsdag kl. 9.30-17.30
Torsdag-fredag kl. 9.30-18.00
Lørdag kl. 9.00-14.00

En fest for børnefamilier
Blot 20 min kørsel fra Slagelse finder man den hyggelige gamle købstad Sorø med klosterkirken, akademihaven og en perlerække af hyggelige butikker. I Holberg Arkaden møder du en butik, der kombinerer smilende service med et stort udvalg af børnetøj. Bille og Bølle åbnede den 3. oktober 2015 med stor festivitas, da byen havde manglet en børnetøjsforretning. Åbningsdagen bød på både trylleri, modeshow og lækkerier til ganen, og Bille og Bølle har holdt et højt aktivitetsniveau lige siden.

Indehaver Lonnie Bille Dencker var tidligere oldfrue på Hotel Frederik d. 2. i Slagelse, men flyttede østpå i 2004. Hun gik længe med en drøm om at åbne egen butik, og i 2015 tog hun springet. Samtidig kom maskotten Bølle til verden, og butikken er således passende opkaldt efter ejer og maskot.

I en tid hvor detailhandelen presses af nethandel, gælder det om at skille sig positivt ud, og det har Bille og Bølle forstået. I butikken finder kunderne og deres børn et legeomrøde og et afskærmet amme/skifte område. Det giver en uformel og hyggelig stemning, der gør indkøbsturen for mor/far og barn meget nemmere. Dertil kommer, at Bille og Bølle er meget funktionelt indrettet med plads til barnevogn.

Til de nuttede og de seje
På stængerne hænger tøj fra bl.a. Molo, D-xel, Kids up og Hummel. Det store udvalg klæder børn på fra nyfødt til 16 år. Butikken har to afdelinger, en til små med høj “nuttetheds-faktor” og en til de store, der vil være toptrendy.

Uanset alder fokuserer sortimentet på kvalitetsmaterialer, så tøjet kan tåle at blive brugt og vasket. Skulle du mangle noget på hylderne, er du altid velkommen til at kontakte personalet, der vil gøre alt hvad de kan for at bestille det hjem til sig.

På Facebook-siden finder du også en lang række positive anmeldelser fra toptilfredse kunder:

“Der er altid smil og god service” – Christina

“Den fineste service. Den bedste hjælp. Den gode kvalitet. De bedste tilbud.” – Bertil

“Så søde i butikken. Virkelig hjælpsomme og rart personale. Dejligt stort udvalg på børnetøj.” – Maria

“Har endelig fundet et sted hvor jeg kan få bukser der sidder ordentligt på min datter. Og tak for en super service” – Louise

“Super service, bestemt et besøg værd. Mit første besøg, men bestemt ikke mit sidste” – Jens Henrik

“Har handlet her et par gange, altid dejlig glad betjening. Og der kan findes noget både til min lille dreng og min lidt større pige. Vi kommer helt sikkert igen” – Jannie

sølvpartner