Aktiv Hvidevareservice
v/ Peer Bell
Snekkerupvej 14
4200 Slagelse
70 10 10 05
info@ahs.dk​

Følg Aktiv Hvidevareservice på Facebook 

Hurtig udrykning
“Jeg ringer til Bodil (Aktiv Hvidevareservice) og hun sender straks besked videre til Lars, som ganske kort efter ringer mig op, og siger at han er der om 20 min. Op ad trappen stryger Lars, og konstaterer at der mangler en magnet… (altså en dims). Ud og finde den anden dør… Plingeling og så er den klaret… Og nu er køleskabet nede på 5 grader, og jeg er en meget glad kvinde!” – Anna Wennick

Sådan lyder en af flere positive anmeldelser af Aktiv Hvidevareservice på de sociale medier. Vi kender det alle sammen – børnefamilier kender det særlig godt: Når opvaskemaskinen eller vaskemaskinen sætter ud, så skal der handles hurtigt. Det sander til med uhyggelig fart i det lille hjem, når hvidevarerne strejker.

Køleskabet og fryseren – ja, så skal det gå endnu hurtigere for at undgå mange hundrede kroners madspild og bøvl med bortskaffelse af fordærvede fødevarer. Når ovnen slår ud, kan man som regel tage det mere roligt – der er altid mulighed for at spise smørrebrød eller hente take away. Med mindre ovnen fejler lige op til du skal have gæster – så skal der handles lynhurtigt igen.

Bestil en servicetekniker. 

aktiv hvidevareservice2

Kompetente og erfarne medarbejdere
Den hurtige udrykning ligger i DNA’et hos Aktiv Hvidevareservice – en landsdækkende kæde der tilbyder professionel reparation af hårde hvidevarer. Mange års erfaring har gjort Aktiv Hvidevareservice i stand til at fikse alle typer og modeller uanset anvendelse, alder og fabrikat.

Aktiv Hvidevareservice blev grundlagt af Peter Fredsted tilbage i 1980erne, og med tiden er der opbygget en trofast kundeskare af både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Aktiv Hvidevareservice reparerer køleskabe, fryseskabe, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, komfurer, emhætter, ovne og kogezoner i  hele landet.

​Slagelse og omegn dækkes af erfarne Peer Bell. Du er altid velkommen til at kontakte Peer for et uforpligtende tilbud. Du kan være sikker på at ​en evt. reparation eller udskiftning kan betale sig. Hvis tiden er inde til at få skiftet hele maskinen, får du klar besked. Der ydes altid 2 års garanti på reparationer og arbejdsløn

smeg

Nye hvidevarer
Aktiv Hvidevareservice har specialiseret sig i at udføre reparationer for forsikringsselskaber. Kæden tilbyder endvidere levering, afhentning, service og reparation på vegne af udlejningsselskaber.

Udover at lave service og reparation kan Aktiv Hvidevareservice levere helt nye hvidevarer til dig i Slagelse og omegn. Du kan vælge fra et stort udvalg af energieffektive hvidevarer til konkurrencedygtige priser.​​

aktiv hvidevareservice

sølvpartner