Boutique Regitze 
Nytorv 9D (Galleriet)
4200 Slagelse
61 28 28 15

Boutique Regitze på Facebook 

Smil og service
Tasken tilhører en kategori af accessories, som de færreste kan undvære, og som samtidig giver mulighed for at markere god stil. Til hverdag og fest, job og fritid sætter valget af taske prikken over i’et på dit outfit.

Hos Boutique Regitze i Slagelse finder du et stort og lækkert udvalg af tasker og tilbehør for enhver smag og prisklasse. Er du i tvivl om, hvad der passer til dig og dine behov, får du kyndig vejledning og smilende service i butikken i Galleriet.

”Vi lægger stor vægt på, at kunden går ud af butikken med den helt rigtige taske. Vi har kun få tasker indenfor hver model, så vores kunder kan få oplevelsen af at have en unik taske”, fortæller indehaver Jeannette Regitze Calum.

Høj kvalitet
Den kræsne og kvalitetsbevidste kunde finder her en bred vifte af smukt og praktisk tilbehør. Jeannette Regitze Calum har valgt at supplere sortimentet af tasker med punge, bælter, handsker, huer, tørklæder og smykker.

De har også skindtøj i flere stilarter, til både den yngre og den modne kvinde, og der er også andre lækre styles. De fører bl.a. mærkerne Spikes & Sparrow, Markberg, Belsac, Onstage og Pia Riis.

Ny specialbutik
Boutique Regitze åbnede 1. marts 2016 og gav dermed Slagelses borgere og turister en unik mulighed for at handle i en kvalitetsbevidst specialbutik, der emmer af god stil. Indretningens tema er romantisk fransk landstil med flotte lysekroner.

I hyggekrogen kan medfølgende mænd nyde en kop kaffe og læse et mandeblad, mens fruen kigger på tasker. Børn behøver heller ikke kede sig, mens mor vælger – de kan tegne en lille tegning på tavlevæggen.

Følg Boutique Regitze på Facebook
Forretningens Facebookside opdateres løbende med nyheder og gode tilbud. Her kan du også læse hvad kunderne skriver, og vi bringer her et lille udpluk af de mange positive kommentarer…

”Lækker butik som vægter kvalitet højere end kvantitet. Skønt endelig at kunne købe en taske uden resten af byen også render rundt med. Har man spørgsmål og personalet ikke lige kender svaret, så bliver undersøger de det og vender tilbage med svar” – Helle

”Jeg var på udkig efter den perfekte skuldertaske. Fandt den, den kom hjem i butikken, men blev udsolgt inden jeg nåede derned. Regitze sørgede for én mere kom hjem som jeg fik købt! Super service!” – Patricia

”Jeg har i dag været oppe og købe ny taske og pung og jeg må sige at servicen var i top! Super sød og behjælpelig. Og priser alle kan være med på” – Stina

Kontakt Boutique Regitze


sølvpartner