Bare Briller
Løvegade 13
4200 Slagelse
31 69 06 05

Følg Bare Briller på Facebook

Bedre nattesøvn med skærmbriller
Bare Briller er en ny dansk optikerforretning med hovedsæde i Slagelse. Specialet er skærmbriller, som blokerer det blå lys, så nattesøvnen bliver bedre.

Stadig flere er blevet opmærksomme på, hvor stor effekt lys har på vores velbefindende, og at man både kan få for lidt og for meget lys. For lidt lys får vi på de mørke vinterdage, når vi ikke kommer udenfor i det korte tidsrum hvor solen er oppe. For meget lys får vi, når vi tjekker beskeder eller ser serier på skærmen om aftenen, hvor vi egentligt burde sove, og i hvert fald sidde med afdæmpet varmt lys.

Hjernen bruger lyset til at regulere og producere kroppens eget søvnmiddel, melatonin. Når det bliver mørkt, bliver vi trætte, men ved langvarig, hyppig og sen eksponering af skadeligt blå lys fra eksempelvis mobilskærmen, kan vores døgnrytme blive påvirket i en uhensigtsmæssig retning.

Det gør Bare Briller op med. Deres skærmbriller blokerer ca. 40% af det blå lys fra de digitale enheder. Det blå lys er et spektrum af lys fra 380 nm til 500 nm. Med skærmbriller fra Bare Briller slapper dine øjne mere af. Du får færre hovedpiner, incl. den irriterende fornemmelse af ’ondt i øjnene’, og kan sidde længere tid foran din computer. Det er dokumenteret, at briller som blokerer det blå lys, hjælper folk med at falde hurtigere i søvn, få en bedre nattesøvn og føle sig mere veludhvilet om morgenen.

Hurtig levering og 60 dages returret
Bare Briller i Slagelse er sikre på, at du mærker brillens effekt, og derfor tilbyder de 60 dages tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds, får du alle pengene retur.

Dine briller kan de levere på 2-3 dage.

Briller skal ikke kun være funktionelle, men også understrege din personlighed og stil. Stadig flere modeskabere designer af samme grund briller, og Bare Briller i Slagelse matcher tidens brilletendenser med inspiration fra hele verden.

Holdbarheden er i højsædet med de valgte kvalitetsmaterialer. Priserne enkle og overskuelige, uden skjulte gebyrer.

En brille, et træ
For hver brille du køber, planter Bare Briller et træ. Det sker via samarbejdspartneren One Tree Planted – en non-profit organisation global genskovning som sin mission. Dels planter de træer, dels uddanner de yngre generationer i hvor meget positivt træer før for miljøet.

I 2021 plantede organisationen 23 millioner i 45 forskellige lande.

sølvpartner