Daisy Blomster
v/Tatjana Shejki
Helligkildevej 1
4200 Slagelse
31223391

Følg Daisy Blomster på Facebook og Instagram

Åbningstider
Tirsdag – Fredag 10.00-17.00
Lørdag 10.00-13.00
Søndag & Mandag Lukket

Sig det med blomster fra Slagelse
Tulipaner, roser, liljer, pæoner og ikke mindst ranunkler… Hylderne hos Daisy Blomster bugner af de smukkeste blomster, og deres duft kommer dig i møde, når du træder ind i butikken.

Ranunklen, også kendt som smørblomst, er Tatjanas Shejkis yndlingsblomst, og den fyldige prægtige blomst indgår da også i mange af hendes flotteste buketter. Uanset hvad du vælger får du hos Daisy Blomster buketter af høj kvalitet. Der er altid et stort udvalg af afskårne blomster, som Tatjana og hendes medarbejdere sammensætter til skønne buketter til enhver lejlighed.

Blomsterbutikken i Slagelse leverer også dekorationer til større begivenheder – messer, fester, jubilæer m.m.

Kreativitet, kvalitet og kundeservice
Daisy Blomster modtager ordrer fra hele verden. Du kan både afgive bestilling i butikken, telefonisk og online. Webshoppen er overskueligt struktureret i forskellige kategorier og underkategorier. Uanset om du søger en dåbsgave eller en bårebuket kan Daisy Blomster levere varen.

Daisy Blomster har specialiseret sig i buketter i æsker. De fine æsker har mange forskellige farver og former, så det passer til valget af blomster. Du kan f.eks. bestille en æske til barnedåben, der er formet som en vugge.

Daisy Blomsters Facebookside kan du blive opdateret om nye varer, særtilbud og kundearrangementer – og du bliver mindet om mærkedage som mors dag, valentins dag og andre højtider, hvor blomster er på sin plads.

Roser til Daisy Blomster
På Facebook kan du også se, hvad en lang række kunder skriver om butikken. Her blot et lille udpluk:

”Vi bestilte blomster til vores bryllup. Så fine kranse, brudebuket og knaphulsblomster. Og en rigtig overkommelig pris” – Katrine

”Super flot buket jeg har modtaget i dag på mors dag. Dejligt med en vejledning om vedligeholdelse” – Anja

”De smukkeste blomster og sammensætninger! Holdbarheden er vildt længe, vil kun købe blomster fra daisy blomster fra nu af” – Mette

sølvpartner