Egulve
Japanvej 26
4200 Slagelse
40 20 82 29
info@egulve.dk

Følg Egulve på Facebook

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 10.00 – 18.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00

I Slagelse finder du dit næste gulv
Egulve i Slagelse er en del af Vision Gulve A/S – en veldrevet virksomhed med en stærk ordenssans. Egulve har en lang historie for køb og salg af gulve og tæpper, så her finder du højt kvalificerede medarbejdere med stor viden.

Egulve tilbyder produkter både til private hjem og til erhverv. Kunderne har meget forskellige ønsker og behov, og i butikken i Slagelse får man gode råd og vejledning i forbindelse med udvælgelsen og køb af nye gulve og gulvbelægninger.

Hjemmesiden viser et stort udvalg af produkter, men der er endnu flere i den fysiske butik. 

Stort sortiment
Egulve tilbyder et stort udvalg indenfor gulve og tilbehør fra mange forskellige producenter. Her mødes god kvalitet og fornuftige priser, hver gang uanset om du vælger et plankegulv, parketgulv, laminatgulv, klikgulv, boligvinyl, tæppe eller tæppefliser. På hjemmesiden får du overblik over de mange muligheder indenfor hver kategori om det er vinyl- , klik-, planke-, parket-, linoleum-, laminat-, epoxy- eller vinylgulve.

Vintage, vild eg, valnød
Som noget særligt har butikken også et stort udvalg af designgulve fra DISANO, hvor du blandt andet kan vælge mellem Haro Disano Classic Aqua Provence røget eg, vintage, vild eg eller valnød for blot at nævne nogle få af de mange muligheder.

Her får du gulve, der er bløde i overfladen og alligevel meget slidstærke, med 25 års slidgaranti til boligbrug. Samtidig er gulvene lydsvage at færdes på, navnlig sammenlignet med laminatgulve. Kunstoverfladen giver det mulighed for særdeles livagtige designs, og særligt i ”long plank” er det svært at se at det ikke er et trægulv.

Tæpper til alle formål
I Slagelse finder du mange vævningstyper og farver, så du kan få præcis det, der passer til dit hjem eller kontor. Tæpper giver et lunt og blødt gulv med en afdæmpet akustik. Tæpperne er lette at støvsuge og rengøre. I de senere år er der sket en stor udvikling indenfor garn til tæpperne, som gør at de er lettere at rengøre og samtidig giver et godt indeklima. Alle tæpper er testet for skadelige stoffer.

I butikken finder du væg til væg tæpper, løse tæpper, gulvtæpper, tæppefliser og ægte tæpper. De ægte tæpper er håndknyttede/vævede tæpper fra forskellige lande. Hvert land og region har sin måde at lave tæpper på, og tæpperne kommer i mange forskellige mønstre og farver. De er slidstærke og pryder ethvert hjem.

Følg med på butikkens hjemmeside og de sociale medier
På Egulves facebookside kan du se nye produkter og gode tilbud i butikken. Du kan også se forvandlinger; før- og efterbilleder der kan inspirere andre. Der er stor kundetilfredshed, som det også fremgår i anmeldelserne…

“Super god og informativ oplevelse. Servicen er i top og prisen er fair. Fantastiske udstillinger så man kan fornemme kvaliteten. Ikke vores sidste besøg!” – Dennis

“Et rigtig godt sted, hvis man skal købe nye gulve. Gulvene vises flot frem i udstillingen, man får rigtig god vejledning og det er rigtig godt, at man kan bestille montering af deres professionelle gulvfolk.” – Julia

premiumpartner