ml dataML-Data 
v/ Morten Charley Larsen
Løvegade 16A
4200 Slagelse
Tlf. 39 27 26 58
salg@ml-data.dk eller support@ml-data.dk

Følg ML-Data på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10.00 – 17.30
Lørdag kl. 10.00 – 14.00

ml data3En verden af elektronik
Vi kender det allesammen, men er alligevel aldrig ordentligt forberedt på, at det sker. Og så sker det altid på det mest ubelejlige tidspunkt. Et af husets eller kontorets uundværlige elektroniske vidundere, som holder os i kontakt med resten af verden står af netop her og nu, hvor vi venter på en vigtig besked.

Så er det godt, at der i nærheden er en IT-ekspert, som kan klare mange af de uforudsete katastrofer, som en computer med virus eller en iPhone med en ødelagt skærm. Men hvor finder vi dén forretning, som kan løse det akut opståede nedbrud?

Er du i nærheden af Slagelse, er sagen klar, for så skal du bare en tur ned til Løvegade til nummer 16A, for enden af Korsgade med den store parkeringsplads. Her ligger Morten Larsens IT virksomhed, ML-Data, der tager sig af reparation af alle slags elektroniske systemer, ligesom han både sælger nyt, rådgiver og yder service på stort set enhver type udstyr.

ml data2Gå til eksperten med det samme
Mange af os har en del selvlærte og helt sikkert dygtige personer i familien og i vennekredsen, som hygger sig med alt indenfor computere og anden elektronik. Ganske ofte gør vi det, både som private, men desværre også som erhvervsdrivende, at vi “ringer til en ven”, når hjemmets eller kontorets udstyr går ned.

Det viser sig meget tit, at det ikke er det mest fornuftige vi kan gøre, for vi har jo alle sammen en vigtige informationer liggende i hukommelsen i apparaterne; informationer, som vi ikke altid har taget den nødvendige backup af.

Et råd fra Morten vil være at tage den med ro, når udstyret tilsyneladende ikke fungerer, som det plejer. Undlad at gå i panik, men tag en snak med Morten enten over telefonen eller gå ned i butikken. En kort samtale om problemet vil ofte kunne føre til et godt råd fra én, der har mange års professionel erfaring på IT-området. Morten vil kunne give dig en fast pris på en gennemgang af udstyret, og han vil som oftest relativt hurtigt kunne komme med en diagnose og et løsningsforslag.

ML-Datas hjemmeside kan du nemt finde information om det, som du søger, så du efter nogle ganske få klik kan se prisen på udstyr, tilbehør eller service.

ml data4Gode tilbud til private og erhverv
Stort set alt i vores hverdag omfatter brugen af elektroniske apparater. Det er lige fra den PC, printeren og mobiltelefon, som vi bruger konstant på arbejdet, til de apparater, som vi alle bruger i fritiden til alt muligt: Spilkonsoller, digitale kameraer, GPS-er i bilen og naturligvis mobiltelefonen og den bærbare.

Når alt er i orden, er vi glade og tilfredse i vores elektroniske hverdag. Men går tingene i stykker, er det nogle gange, som om alt bliver sat på pause. Så er det godt at have noteret ML-Datas telefonnummer, adresse og e-mail– måske endda på et ganske almindeligt stykke papir – så der igen kan trykkes på ‘Play’ og den elektroniske del af tilværelsen kan fortsætte som normalt.

Og når du i din virksomhed har brug for den sikkerhed, der skal være omkring dine data, kan du få Morten til at sammensætte et kombineret check af dit udstyr og et tilbud på en serviceaftale. Den vil sikre, at alt det tekniske fungerer, så du kan sørge for det vigtigste, nemlig at din forretning kører uden IT problemer.

På ML-Datas hjemmeside kan du se hvordan dit firmas aftale med den nye samarbejdspartner kan sammensættes. Skriv til ML-Data  – så vender Morten tilbage til dig hurtigst muligt.