Frede’s Pæne Ting
Kongstedvej 5
4200 Slagelse
51 21 04 82

Følg Frede’s Pæne Ting på Facebook 

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10.00 – 17.30
Fredag kl. 10.00 – 18.00
Lørdag – søndag kl. 10.00 – 16.00

Hvordan gør man et rum hyggeligt?
Med sans for oprydning og indretning kan selv det mørkeste og kedeligste rum blive et rart sted at være. Når du har styr på gulv, loft og vægge kommer den sjove del af indretningen; at finde de møbler, lamper tekstiler og alt den fine nips, der tilfører rummet stil og personlighed.

Rendyrket retro
Et af de steder i Slagelse, hvor man kan være ganske sikker på at finde stil og personlighed hos ‘Frede’s Pæne Ting’, der i foråret 2018 flyttede til større lokaler tæt på centrum. Her handles pæne, både brugte, nye og enkelte antikke ting – bl.a. et stort udvalg i møbler, keramik og brugskunst. Hos Frede’s Pæne Ting er der en rød tråd, som gør forretningen til en oplevelse og inspirationkilde, for enhver der interesserer sig for boligindretning. Den røde tråd er design og æstetik fra 50’erne og 60’erne – en æra som til stadighed er retro-lækker.

Gå på opdagelse
Du kan parkere lige ved døren, og træde ind i et skatkammer på 400 kvadratmeter med møbler i alle størrelser, kunst, porcelæn, glas, legetøj – her er skatte for enhver smag. ”Jeg har været mange steder i Danmark og Sverige i min søgen på spændende ting. Mange ting har jeg købt af personer, der ikke har nænnet at smide deres ting ud eller blot ikke har vidst hvad de skulle gøre med det”, fortæller Frede Jensen.

Du kan handle via webshoppen, hvor de mange varer er omhyggeligt kategoriseret, eller direkte i butikken. Hvis du bor i Slagelse og omegn, er der mulighed for at træffe aftale om levering.

Om Frede på Facebook
Facebooksiden kan du se billedserier af nogle af nyhederne og se hvad kunderne skriver, f.eks….

”Skøn butik med sjæl, god energi og fantastisk service” – Karina

”Et sted med god service og et lækkert udvalg af fine ting” – Christian

”Flotte ting og meget rimelige priser” – Ghita

”Rigtig fin butik med mange gode ting. Super service” – Pia

Kontakt Frede’s Pæne Ting 


sølvpartner

Del på sociale medier