Skavn Beauty
v/ Katrine Skavn
Nytorv 1A
4230 Skælskør
60 56 00 11
skavnbeauty17@gmail.com

Følg Skavn-Beauty på Facebook og Instagram

Forkælelse og forskønnelse
Midt i Skælskørs gamle bymidte finder du den hyggelige skønhedssalon Skavn Beauty. Her møder du den smilende Katrine Skavn, der altid er klar på at forkæle og forskønne dig. Katrine Skavn er uddannet indenfor negle, voks, lashlift, brow lamination og hair extensions, og hun leverer på et højt fagligt niveau.

Det er nok især neglene, salonen er kendt for. Måske har du set Skavn Beautys billeder af forskelligt neglearbejde: pleje og lakering af naturlige negle, påsætning af kunstige negle med lakering i samme farve og så de mange eksempler på nail art; med individuel lak og dekoration på de enkelte negle. Det sidste er virkelig kunst på en negl, og når man ser sådan en hånd i bybilledet; kan man ikke undgå at tænke: Der står Skavn på de negle!

Priserne hos Skavn Beauty er yderst rimelige, og du kan nemt booke en tid til behandling, enten via telefonen eller salonens facebookside.

En særlig anledning
Måske trænger dit hår til lidt mere fylde eller dine negle har set bedre dage. Det kan også være, du vil gøre noget mere ud af dine bryn og vipper, så dine øjne og dit ansigt rammes ind på den måde, der klæder dig bedst. Har du prøvet en ansigtsvoks eller at få vokset ben og bikinilinje, er det måske dét, tiden igen er til. Egentlig er det grund nok, at du bare har brug for lidt forkælelse og egenomsorg: Du behøver ikke en særlig anledning for at bestille den behandling, du inderst inde drømmer om. Man kan sagtens få lavet negle på en helt almindelig torsdag, selvom der også er festlige anledninger, som bryllupper, jubilæer eller en fin reception, der kalder på, at man lige gør lidt ekstra ud af sig selv. Skønhedssalonen i Skælskør udsteder selvfølgelig også gavekort, hvis man ønsker at give en speciel gave til en veninde, mor eller datter eller måske en konfirmand.

Skønhed kommer indefra
En skønhedsbehandling hos Skavn Beauty giver et boost til både selvtilliden og humøret, og man føler sig altid godt taget imod og godt behandlet i den fine salon. Katrine Skavn samler udelukkende på glade kunder og er selv lidt af en humørspreder. Skønhed kommer indefra, men man shiner bare lidt mere efter en tur hos Skavn Beauty. Om din hverdag er grå eller fyldt med glimmer, så er Skavn Beauty en sikker vinder.

Det siger kunderne
Har været supergodt tilfreds, Katrine gør et godt stykke arbejde, og det holder. (Louise Friis Petersen)

Katrine er fantastisk til sit arbejde, desuden er hun sød og sjov. Det er hyggeligt at være i butikken. (Camilla Knoblauch)

Bedste negle-tekniker jeg nogensinde har haft. At Katrine er så sindssygt dejlig og sød, er en fantastisk bonus. Kan virkelig rekommandere hende. (Helena Jemtehed)

Altid smilende og glad, meget omhyggelig med sit arbejde og super kreativ. Kan klart anbefales. (Lotte Jensen)

sølvpartner