Ivalos Bryllup
Slagstrupvej 20
4200 Slagelse
28715321
kontakt@ivalosbryllup.dk

Følg Ivalos Bryllup på Facebook og Instagram.

Høj på romantik
I skønne landlige omgivelser blot otte minutters kørsel fra Slagelse bymidte finder du en forretning, hvor kunderne gerne kommer langvejs fra. Her kan alle giftefærdige kvinder nemlig finde en drøm af en brudekjole, og ikke nok med det, her er også alt det I skal bruge, når I skal holde bryllup. Det 160 kvm store showroom rummer foruden brudekjole, brudeslør, taske og sko til bruden, også kjoler og hårpynt til brudepigerne samt invitationer og bordpynt og meget andet til den store fest.

Sortimentet er nøje udvalgt og hjemtages i begrænsede mængder, så der hele tiden er mange nye varer i både showroom og webshop.

Ivalos Bryllup har også et stort udvalg af konfirmationskjoler. Uanset smag og stil kan du finde en kjole der passer, fra klassiske romantiske modeller, der skal matches med højhælede sko, til mere uformelle styles, der passer til fine, hvide sneakers. Som noget nyt er buksedragter højeste konfirmationsmode, så tag din datter i hånden og læg vejen forbi Ivalos Bryllup.

De holder åben efter aftale – kontakt Ivalos Bryllup og få en aftale om at prøve kjoler eller hente inspiration til invitationer, borddækning, frisure og alle de andre skønne forberedelser.

Ildsjæl ved roret
Ivalos Bryllup ejes af Pernille Ivalo Frandsen, vi i Slagelse kender som stærkt lokalt engageret. Dels som byrådsmedlem siden 2006, dels som aktiv i en række frivillige foreninger, bl.a. Antvorskov Klosters Støtteforening.

”Slagelse har egentlig en helt ubegribelig historie, men vi har gennem årtier gjort alt, alt for lidt ud af det. Især er historien omkring Antvorskov Kloster helt unik for Danmarkshistorien,” udtalte Pernille i forbindelse med kommunalvalget.

Som selvstændig har Pernille Ivalo Frandsen en særlig kærlighed til det lokale forretningsliv. Hun er vokset op i det allerinderste af Slagelse og har haft byens forretninger inde på livet altid. Som byrådspolitiker kæmper hun derfor indædt for, at det er byens folk, der skal sætte retningen for hvordan vores by skal udvikles.

Ivalos Bryllup har kort sagt en ildsjæl ved roret, og det mærkes gennem alle forretningens aktiviteter, når man f.eks. kan møde Pernille og hendes dygtige personale på bryllupsmesser i bymidten og i hele landet. Og når du bestiller en tid til kjoleprøvning på Slagstrupvej.

Smilende, ærlig og hjælpsom
Pernilles sans for kvalitet god service udmønter sig i mange glade kunder. Nogle skriver på Facebook, og vi bringer her et lille udpluk…

”Stort udvalg, fantastisk service – hvor man er i centrum! De varmeste anbefalinger herfra” – Tanja

”Rigtig god og personlig service. Pernille er utroligt sød og hjælpsom. Vil anbefale alle kommende brude at kigge forbi Ivalos Bryllup” – Katrine

”Virkelig god service og hjælp med at finde min datters konfirmationskjole” – Pia

”Fantastisk god service, Pernille er smilende, ærlig og hjælpsom. Kan kun anbefale denne butik til andre” – Anita
Følg Ivalos Bryllup på Facebook, hvor du kan få nyhederne serveret først og hente inspiration til din store dag.

sølvpartner