Rekord Rens & Vask Slagelse
v/ Berit Nyborg
Sdr. Stationsvej 28
4200 Slagelse
58 52 20 83
rekordrensslagelse@gmail.com

Følg Rekord Rens & Vask Slagelse på Facebook 

Et moderne renseri med en gammel historie
Der er nok mange af os der kan huske tilbage til en barndom, hvor vi fulgtes med mor hen til det lokale renseri. Her var der en helt speciel duft af rensede jakkesæt og fine kjoler samt nyvasket og nystrøget tøj. Og så var der alle de spændende ting og sager, som damen havde i butikken.

Mange af de forretninger, der lå i alle byer og i mange bydele, findes slet ikke mere. Sådan har udviklingen bragt os fra et sted til et andet, men der er heldigvis stadigvæk forretninger, som dårligt kan erstattes af supermarkedernes mange fristelser.

Blandt de forretninger, som på den mest elegante måde har fulgt med tiden og har ”overlevet” udviklingens kringlede veje, er renseriet. Og med indgang fra butikkens egne parkeringspladser lige udenfor døren, kigger vi ind hos Rekord Rens & Vask på Sdr. Stationsvej 28. Forretningen ligger centralt i Slagelse lige ved stationen med både tog- og busforbindelser tæt på og stort set op ad det nye, flotte universitetsområde.

Berit Nyborg har over 20 års erfaring
Rekord Rens & Vask er et topmoderne renseri, som på sin hjemmeside skriver ”Intet er for småt – intet er for stort”. Det kræver både stor erfaring og konstant udvikling, at have fingeren på pulsen og vise den helt rigtige forståelse for centrale begreber som kundeservice og kvalitet.

Disse er ikke kun en nødvendighed for at få en virksomhed til at overleve, men også for at udvikle den i takt med de krav, som kunderne og materialerne stiller. Berit Nyborg har igennem mere end 25 år netop forstået at udvikle Rekord Rens & Vask i takt med disse krav.

Når Berit på hjemmesiden understreger, at der ikke er noget, der er for småt og ikke noget, der er for stort, så mener hun det helt alvorligt. Når der skal dækkes et stort bord til en festmiddag, er det jo vigtigt, at den store, hvide damaskdug er både ren og rullet helt glat. De stofservietter, der passer til, skal også stå helt skarpt på bordet. Og festtøjet har helt sikkert også været nede hos Berit og blevet gjort klar.

Der tilbydes indlevering i hele oplandet
Renseriet i Slagelse er det eneste af sin slags i miles omkreds. Der kan være situationer, hvor det af forskellige årsager ikke er muligt at komme ind til Slagelse med dét, der skal renses og vaskes. Derfor tilbyder Rekord Rens & Vask både indlevering og afhentning i en række butikker i hele Slagelses opland. Ja, helt fra Dianalund i nord og til Korsør i syd ydes denne gode service.

Så indleverer du i en af de butikker, som Berit samarbejder med senest onsdag, kan du hente det nyvasket, renset og klar torsdag ugen efter – efter klokken 13. Det er da service!

En moderne branche i konstant udvikling
Selvom artiklen her startede med et lille tilbageblik på ”gamle dage”, forklarer Berit, at der hele tiden sker en rivende udvikling i hele den branche, som hun har arbejdet indenfor i de mange år. Hun nævner her to områder, nemlig viden om de tekstiler, kunderne kommer med, og de nyeste miljøkrav.

Det er bydende nødvendigt, at alt – nye og moderne tekstiler såvel som de klassiske materialer – bliver behandlet på den helt korrekte måde, så kunden kan få det indleverede tilbage i renset, vasket og perfekt stand. Dette er naturligvis også muligt, selvom tøjet ikke er nøje sorteret ved indleveringen, for der bliver taget hånd om hver enkelt stykke tøj, som skal behandles individuelt.

På samme måde kræver de nyeste miljøkrav, at Berit holder sig helt ajour omkring alt indenfor brugen af både vaskemidler, udsugning og spildevand. Og virksomheden lever naturligvis op til de skrappe krav, der er til ventilation, udluftning og indeklima i det miljø, som Berit og medarbejderne hver dag arbejder i.

Rekord Vask & Rens har en mission
Det sker af og til, at kunderne er lidt i tvivl om, hvordan de skal tage hånd om deres tøj og andet. Berit inviterer derfor alle, der har spørgsmål, til at kigge indenfor på Stationsvej i Slagelse og få en god snak. Efter mange år gør Berits erfaring, at der ikke er meget, hun ikke kan svare på og give et godt råd om.

Berits forretningsidé og mission er, som hun udtrykker helt enkelt: ”Vores mission er at levere dig det perfekte resultat hver gang!”.

sølvpartner