Slagter Thomsen 
Bredegade 1
4200 Slagelse
58 52 03 51
slagter.thomsen@gmail.com

Slagter Thomsen på Facebook 

Åbningstid kl. 8-18

”Danmarks bedste slagter”
Sådan lyder det i en af mange positive anmeldelser på Slagter Thomsens facebookside. Sortimentet er hvad der passer sig for en velassorteret klassisk dansk slagterbutik med masser af lækkert kød klar til gryder og ovn eller færdigtilberedt til det veldækkede bord. Dertil kommer smørrebrød og alt muligt andet godt til den lækre spiseklare frokost.

Slagteren i Slagelse går ikke på kompromis med kvaliteten, og du kan være sikker på, at deres varer altid er friske, og at dyrene har fået en ordentlig behandling. Deres leverandører er valgt med stor omhu. De benytter kun seriøse leverandører, som kender til deres krav om høj kvalitet og ikke mindst dyreetik.

Når man træder ind i slagterbutikken i Bredegade 1 mødes man af en skøn duft og et stort fristende udvalg. Du finder frisk skåret og mørt okse-, kalve-, ungkvæg-, kalkun-, kylling- og svinekød suppleret med pålæg og røgvarer, alt sammen hjemmelavet.

Savner du inspiration til middagen, må du ikke tøve med at spørge personalet, som er klar med gode råd til serveringen.

Diner transportable
Slagter Thomsen leverer mad ud af huset til fester og fødselsdage for både firmaer og private. De sammensætter en menu, der imødekommer dine og dine gæsters behov. De har færdigtilrettelagte menuer, som du kan gå på opdagelse i på deres hjemmeside, eller du kan ringe og bestille en menu eller buffet skræddersyet til dig.

En festmenu kunne eksempelvis bestå af kronhjortefilet med flødepeberrodssalat på salatbund, stegt kalvefilet og stegt rødvinsmarineret svinefilet serveret med broccolisalat, flødekartofler med bacon og grøn salat med flutes, fulgt af pærer med flødepeberrodssalat samt ost og frugt.

Det vellykkede arrangement
”For os er det vigtigt at levere rigeligt med mad, da vi mener, at bekymringen om, om maden nu slår til, er en bekymring, man som vært ikke skal have. Du skal blot invitere dine gæster og derefter sørge for at opvarte dem med dit selskab”, skriver Slagter Thomsen på sin hjemmeside. Maden pakkes i termokasser, så det holder den ønskede temperatur, og du kan selv hente eller bestille levering.

Roser fra kunderne
Slagter Thomsens Facebookside er der masser af rosende ord, vi nævner i flæng…

”Har kun fået superlækker mad der fra. Kan virkelig anbefales. Både bestilt mad derfra og hvis man kører op og køber kød er lækkert. Super flot butik” – Jeanette

”Vi fik maden leveret fra Slagter Thomsen til vores søns konfirmation. Utrolig velsmagende og flot anrettet som altid. Alt var bare som aftalt” – Dorte

”Danmarks bedste slagter! Fantastisk ekspedition! Kvalitet frem for alt” – Jesper

Kontakt Slagter Thomsen 


sølvpartner