Will Art – børnetøj på bestilling
v/ Camilla Schalls
Pilegårdsvej 6
4200 Slagelse

Følg Will Art på Facebook

Børnetøj i bløde og bæredygtige materialer
Er du ikke selv ferm med en symaskine, og savner du noget specielt til dine børn, så er Will Art svaret på din bønner. Camilla Schalls er en usædvanlig dygtig syersker, som har specialiseret sig i tøj til de små. Tøj der er lige så blødt, som det er sødt, for komforten er i højsædet, når Camilla designer modellerne.

”Børnene skal lege og bevæge sig rundt. Derfor udvælger vi lækre bløde og bæredygtige materialer”, fortæller Camilla Schalls, der har mange års erfaring ved symaskinen.

Hagesmæk med navn
Her kan du få tøj til børn i alle aldre, bodystockings, nattøj, hoodies, bukser og meget andet i flotte farver og trendy mønstre. Du kan også bestille en hagesmæk med teksten ”Fars dreng”, ”Verdens bedste mor”, ”Lillesøster” eller hvad du nu måtte ønske til dit barn eller som en dåbsgave. Will Art leverer tekst på mange styles, fra elefanthuer til sokker, så de aldrig mere bliver væk i børnehaven. Savlesmække kan man ikke få for mange af, og hos Will Art kan du bestille dem i utallige fine farver og prints

Hæklede yndigheder
Will Art er ikke blot leveringsdygtig i børnetøj af høj kvalitet, men også tilbehør til de små. Som enhver småbørnsmor ved, er en suttesnor en rigtig god investering, i hvert fald ind til den fase hvor barnet nyder at smide både sut og snor på gulvet, for at se hvad mor har tænkt sig at gøre ved det. Will Art leverer fine hæklede suttesnore til babyer, og til større børn er der flotte hæklede sløjfer og festlige pomponer til håret.

Camilla kan jo nærmest alt
På Will Arts Facebookside kan du se mange smagsprøver på hvad Will Art kan levere, til kundernes store tilfredshed:

”Lækre bløde materialer… jeg har bl.a. bestilt to lækre elefanthuer” – Louise

”Camilla kan jo nærmest alt med de seje maskiner hun har” – Monica

”Camilla er virkelig kreativ og virkelig go” – Nanna

Mangler du noget særlig, som du ikke finder på Facebooksiden eller i webshoppen, må du ikke tøve med at kontakte Will Art. De ser frem til og høre fra dig.

sølvpartner