WoodWork And JunkWoodwork & Junk
v/ John Franch Rasmussen
Fladholtevej 16
4200 Slagelse
Tlf. 28112930 (efter kl. 16.00)
woodworkandjunk@gmail.com.

Tilbage til træ
John Franch Rasmussen har arbejdet med træ i over 15 år. Han ejede tidligere Team Construction med speciale indenfor specialdesignede naturlegepladser – til både private, kommunale institutioner og erhvervsvirksomheder.

Efter ca. 8 år valgte John at sadle om, og bruge mere tid på familie og venner, og han skiftede den omskiftelige tilværelse som selvstændig ud med et fast job som pedel på en skole. Han slap dog aldrig håndværket og har løbende været i gang. Og han er nu tilbage på sporet eller “grenen” i eget værksted på sin landejendom.

WoodWork And JunkFantasifulde kreationer
John har en helt særlig tilgang til håndværk, genbrug og fantasi som går perfekt i spænd med alle som elsker det anderledes og unikke. John har en forkærlighed for sjove lamper, der kombineres med forskellige loppefund eller træ, som ellers bare skulle være smidt ud.

Unikke butikker
Lokale John Franch Rasmussen er godt i gang med at skabe sit eget brand som kunsthåndværker baseret på bæredygtighed og lokale samarbejdspartnere. Han samarbejder med JuiceClub i Sorø, og leverer inventar til Salon Fernando Møhge i samme by. Det er blot et udpluk af de mange sjove opgaver, som er på referencelisten hos Woodwork & Junk.

Noget nyt til dit hjem
Ganske almindelige husejere er også blandt kunderne hos Woodwork & Junk. Har du et ønske om et unikt ‘touch’ i dit hjem eller have, er du meget velkommen til at kontakte John Franch Rasmussen på tlf. 28 11 29 30 (efter kl. 16.00) eller på woodworkandjunk@gmail.com. Han afgiver et uforpligtende tilbud på alle opgaver.

John Franch Rasmussen
John Franch Rasmussen

WoodWork And Junk


sølvpartner

Del på sociale medier