Jasminvej 18 er en villa, der på trods af sit autentiske udseende og sine originale detaljer fremstår som et utroligt velholdt hus, der passer godt til livsnydere, børnefamilier eller unge par med fremtidsplaner. Der er både mulighed for at bevare eller modernisere – uanset hvad, bliver resultatet dejligt, da planløsningen er super god og lysindfaldet om muligt endnu bedre.

Ejendommen blev oprindeligt opført i et skønt kolonihavekvarter. Førstesalen er tilbygget i 1983. Her er altså også et solidt grundlag for det gode naboskab, hvilket kun er med til at forøge ejendommens kvaliteter. Med en fin og veltrimmet forhave byder huset sig til med sin røde murstensfacade. Beplantningen er umådentligt fin og let at holde. Baghaven er udlagt til enten plæne, blomsterbede eller terrasser, så mulighederne for absolut livsnyderi er mange. Terrasserne er overdækkede og vender naturligvis mod solen. De er placeret, så uanset hvilken vej vinden blæser, kan man finde læ. Det gør det muligt at nyde den herlige oase, selv hvis der skulle komme en byge.

Dertil kommer en garagebygning med automatisk garageport og et udhus, der fuldender disponeringen.

Indenfor er huset virkelig godt udnyttet med både kælderplan, stueetage og førstesal – og dertil kommer en garagebygning og flere skure, som fuldender disponeringen. Først har vi stueplan, der byder indenfor i en lang fordelingsentré med vinkelstue, spisekøkken, soveværelse og badeværelse, samt åben bred trappe til kælder og førstesal. På førstesalen giver den store opholdsstue adgang til den hyggelige altan, hvor der både er eftermiddags- og aftensol. Endnu et værelse med en suite badeværelse er det oplagte Master Bedroom. Kælderen breder sig ud med kontor, fordelingsgang, værksted/vinkælder, slyngelstue, vaskerum og viktualierum. Her kan evt. etableres hobbyrum, eller hjemmefitness hvis man ønsker det.

Som nævnt er det langt hen ad vejen en meget autentisk og ærlig villa det er nemlig de originale detaljer, der bærer personligheden, hvilket ikke mindst ses tydeligt i kælderens slyngelstue, hvor man kan hygge og feste med vennerne og i badeværelsernes dekorative flisearbejde, der i øvrigt begge er med gulvvarme. Alt sammen er det noget, der gør huset til noget særligt, som kun bliver gjort endnu mere hyggelig af lysindfaldet, brændeovnen og de gode, store rum. Der er tilmed virkelig stort potentiale for at etablere endnu flere værelser i både stueplan og på førstesal.

Jasminvej er en herlig adresse, også hvis der er børn på matriklen. Nymarksskolen og idrætshallen ligger nemlig lige på den anden side af banelegemet. Nørrevangskirken og Nørrevangsidrætsanlæg og hal kan nås på cirka. 5 minutter. Det er også nemt at gå/cykle ind til Slagelse Centrum og enten tage på café eller restaurant, gå i biografen, i teater eller handle i de mange butikker. Selvfølgelig er der flere forskellige dagligvarebutikker lige i nærheden såvel som institutioner og pasningstilbud for de yngste. Er man til naturoplevelser, kan man hurtigt cykle eller løbe til bl.a. Lystanlægget eller Slagelse lystskov.

Virkelig en villa der skal ses og som har potentiale.

Læs mere her

Pressefoto