Hvis du kan svare ja til det, er du ikke alene. Vores mobiler skal skiftes ud en gang i mellem. Det kan skyldes at de er slidte, at de ikke kan opdateres mere, eller at du simpelthen bare trænger til en ny. Markedet for mobiltelefoner er enormt, og det er en jungle at finde rundt i de mange tilbud.

Hvilken mobil der er den rigtige for dig, afhænger af dine behov. Det er blandt andet, hvor meget du bruger telefonen, og hvad du bruger den til. Vil du gerne forkæle dig selv med en exceptionel mobil med nye og banebrydende teknologier, så læs med her.

Samsung Galaxy Z Fold3
I den nye Samsung Galaxy Z Fold3 har Samsung samlet alt det bedste fra deres tidligere mobiler og kombineret det med nye og revolutionerende teknologier.
Samsung Galaxy Z Fold3 har intet færre end fem kameraer i høj kvalitet. Bag på kameraet er der et tredobbelt kamera. Det består blandt andet af en 12 MP ultrabred sensor, et 12 MP bredvinklet kamera og en 12 MP telefotosensor. Med Galaxy Z Fold3 kan du gå ud i naturen og tage billeder i høj kvalitet, eller du kan fange helt særlige øjeblikke med skarpe detaljer.

Du kan også trygt tage Samsung Galaxy Z Fold3 med dig på farten uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Det 4.400 mAh dobbeltbatteri har intelligent batteristyring. Så den kan spare på batteriet, for at mobilen holder hele dagen. Du kan oplade mobilen med et USB-C-stik eller med trådløs opladning.

Nogle af de andre tekniske funktioner, som Samsung Galaxy Z Fold3 har, er en fingeraftryksscanner på siden, som kan sikre, at andre ikke kan bruge din mobil. Derudover får du også en S-Pen, som du kan bruge til at skrive med på skærmen i stedet for at bruge fingeren.

Du får også god lyd og lydeffekter fra AKG. En sidste speciel funktion, som er værd at nævne, er, at Samsung Galaxy Z Fold3 kan bruges til multitasking. Så du kan have hele fire apps åbne på én gang.

En banebrydende skærmoplevelse
Skærmen er måske det mest bemærkelsesværdige ved Samsung Galaxy Z Fold3. For hvor vi er vant til, at mobilen kommer som en stor skærm, så har Galaxy Z Fold3 en foldbar skærm på 7,6 tommer. Det betyder, at du får en stor skærm, uden at den fylder mere i din lomme eller taske.

De to hurtige 120 Hz-skærme gør telefonen perfekt til både at streame film og serier på, spille eller læse de seneste nyheder. Hvis du streamer film og serier, får du også en ultrahøj opløsning, som gør seeroplevelsen endnu mere speciel.

Udover den store skærm, får du også et robust design. Mobilen er lavet af Gorilla Glass Victus, der er det stærkeste aluminium på markedet. Så du behøver ikke være bange for, at din mobil går i stykker. Som en lille ekstra bonus er den også vandafvisende, så der sker ikke noget, hvis du spilder lidt vand.

Mobilen kan fås i tre forskellige farver: Phantom Black, Phantom Green og Phantom Silver. Alle farverne er neddæmpede, men understreger det robuste design.

Vil du gerne forkæle dig selv med en exceptionel mobil med nye og banebrydende teknologier? Pr-foto